Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Liranna
    Uczestnik

Niestety narazie nie, ponieważ do kolorowych koszulek trochę inna technika wykonania grafiki jest.

biter
    Uczestnik

Pozdrowienia z bratniego serwisu. Ja w sprawie koszulek. Planujemy zamówienie koszulek z logo ST. Koszulka wykonana sitodrukiem wstepnie wyglądała że tak powiem: czarna. Na środku na przodzie Logo St z nowego filmu, rozmiar logo mniej więcej A4. Do tego na sercu lub ranieniu napisy startrek.pl i trek.pl białymi literami. Wstępny projekt mógł bym przedstawić za kilka-naście dni. Chciał bym się zorientować czy wstępnie byli by chętni. Cena 20-25 zł. Im nas więcej tym nam taniej.To nie jest propozycja teoretyczna. zamówimy z całą pewnością. Dołączacie się?Prawie zapomniałem. Sitodruk kolorowy, max 4 kolory

Piotr
    Klucznik

Najpierw byłoby dobrze zobaczyć projekt. W ciemno mogę powiedzieć najwyżej "może wezmę".

Liranna
    Uczestnik

Ja też chętnie najpierw zobaczyłabym projekt.

cinus
    Uczestnik

ja też... trza być solidarnym 😎

Pitmistrz
    Uczestnik

Mnie też można wstępnie zapisać.

biter
    Uczestnik

Wracamy do tematu, proponuję taki oto wzór koszulek:

Dołączona grafika

Koszulki dostali byście na Mikołaja, więc trochę czasu do zastanowienia jest.

Jeśli byli by chętni to poproszę się po zgłaszać ile byście sobie życzyli. Jak się zorientuję jakie zainteresowanie to podam cenę ale obiecuję będzie przystępna nie przestępcza.

Na plecach umieszczone zostaną adresy Trek.pl i Startrek.pl

EDIT:

Nie mam bladego pojęcia jak się zmienia obraz zdjęcia, przepraszam:)

fluor
    Klucznik

Ja biorę 3 na początek, rozmiar L.

Piotr
    Klucznik

Dolicz i mnie, ale wezmę jedną.

Eviva
    Uczestnik

Ja tez biorę, rozmiar M

Pitmistrz
    Uczestnik

Dobra dopisz mnie jedną L jedną XL.

Mar
    Uczestnik

To ja tez chcę. M poproszę.

Liranna
    Uczestnik

Małe pytanko: Czy w koszulkach jest rozróżnienie na damskie i męskie? Chodzi mi głównie o rozmiary, bo się je inaczej liczy.

cinus
    Uczestnik

mi się marzy koszulka z cytatem od Krika o Federacji:"A dream that became a reality and spread through the stars"BTW. jak już wspomniałem wcześniej, też się piszę na jedną, MBTW2. a logo by kolorowe być nie mogło?

Dzikowy
    Uczestnik

Sztuk dwa L. Gdzie przelać??

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram