Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Kronos
    Uczestnik

Dziś odebrałem koszulki, miła niespodzianka w skrzynce 🙂 Są super, dobry materiał i pasują jak ulał.Pozdrawiam

Liranna
    Uczestnik

Cieszy mnie, że koszulki spełniły wasze oczekiwania i przepraszam, że tak długo to trwało.

Xalein
    Uczestnik

Cieszy mnie, że koszulki spełniły wasze oczekiwania i przepraszam, że tak długo to trwało.

[post="35632"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Jesli bedziesz chciala znow podobne koszulki robic to ja sie pisze znow na na dwie.

Siwypl
    Uczestnik

Odebrałem ,bardzo fajne dzięki 🙂

tomjag
    Uczestnik

🙂 Już co prawda dziękowałem bezposrednio Lirannie, ale chciałbym i tu tez wpisać swoje parę słów.koszulka na prawdę super jestem niesamowicie zadowolony, no i jakby były koszulki z innymi nadrukami to się piszę! 😆

Liranna
    Uczestnik

Dodałam do sklepiku trzy nowe wzory, a są to Ferengi, Borg i Kardasiański.Miłych zakupów.

Vashar
    Uczestnik

Skoro juz o koszulkach, to ja tez moze cos dodam, bo moze kogos zainteresuje to ;>

Niedawno w sieci pojawila sie ta oto stronka http://sklep.gwrota.com i znajduje sie tam sporo gadzetow zwiazanych z Lostem i BSG, pare trekowych tez jest ;> Osobiscie jeszcze nic stamtad nie zamawialem, ale jesli ktos juz kupil, to moglby sie tu podzielic wrazeniami 😛

Piotr
    Klucznik

Nowy Rok - nowy sklep. Trek.pl zmienia swoj butik - do tej pory korzystalismy z uslug dosc drogiego Spreadshirt.net, ale teraz przenosimy sie do montownia.pl. Od dzis bedzie taniej, mimo nadal calkiem bogatej oferty, a wybrane wzory bedzie mozna nadrukowac na dowolny produkt, wedle wlasnego uznania. Dostepna jest tez nowa grafika. Do przeniesionych z poprzedniego sklepu dolacza nowa wersja logo Borg. Zapraszamy - link.

Piotr
    Klucznik

W sklepiku Trek.pl pojawily sie dwie nowe grafiki. Co istotne, nie sa to grafiki trekowe - logo Star Wars w dwoch wersjach, z ciemnym i jasnym tlem. Zapraszamy.

The D
    Uczestnik

Link ze "strony głównej" prowadzi do strony w trakcie konstrukcji. Jest jeszcze jakieś miejsce, gdzie można dostać gadgety sygnowane przez TSS?

Piotr
    Klucznik

Najwyrazniej montownia dokonuje jakichs zmian - co zreszta napisali - i na to nic nie poradzimy. Zapewne nie potrwa to dluzej niz kilka dni, Cierpliwosci - to jedyna rada. 😉

Liranna
    Uczestnik

Dawno nic się tu nie działo, ale warto przypomnieć, że sklepik wciąż istnieje. Od paru dni ma nowy wygląd, a od dziś niższe ceny produktów.Na razie dodałam jedynie podstawowe koszulki, ale ich wybór jest dużo większy. Jest też tzw odzież luksusowa o zdecydowanie wyższych cenach. gdyby ktoś miał jakieś życzenia pisać tutaj, a najszybciej jak to będzie możliwe dodam produkt.

Coen
    Uczestnik

A jakiś link do niego można prosić?

Piotr
    Klucznik

"Gadżety" na samej górze strony forum, "Sklep" na głównej stronie Trek.pl lub ostatecznie tutaj.

Takeda
    Uczestnik

Czy jest opcja koszulek w czarnym kolorze?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram