Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Gosiek
    Uczestnik

Ja już się zgłosiłam na priv, ale na wszelki wypadek dopiszę się i tutaj, żeby lista chętnych była w jednym miejscu. 😉 Zwłaszcza, że zamiast jednej chcę 2 koszulki - białą i szarą, rozmiar jakis duży, najlepiej XL .

EMH Mark IX
    Uczestnik

Szarą eLkę poproszę - raz :lol:.

Matraxus
    Uczestnik

Jestem zainteresowany dwoma szt. w kolorze białym i szarym w rozmiarza XLUważam, że wzór jest bardzo oryginalny.

Liranna
    Uczestnik

Osoby, które złożyły zamówienie proszone są o podanie mi adresu, na który mam wysłać koszulkę, jak już będzie gotowa. Swoje dane wysyłajcie na e-mail: liranna(malpa)trek.pl

Kronos
    Uczestnik

Ja też ja też 🙂 Dwie szt. w kolorze białym i szarym w rozmiarza XXLPowinny pasować 🙂

Siwypl
    Uczestnik

Witam ja też piszę się na jedną sztuke szarej w rozmiarze L.

Xalein
    Uczestnik

W sumie ja tez moglbym prosic o dwie jedna szara a druga biala w rozmiarze L

Liranna
    Uczestnik

Zamówienie na koszulki już złożyłam. W przeciągu dwóch tygodni powinny już być, tak wiec tych, co mi jeszcze nie podali swoich danych proszę o zrobienie tego na mój mail. Przypominam go - liranna@trek.pl

Pah Wraith
    Uczestnik

Skąd ja znam logo na koszulkach romulańskich...? 😉

Liranna
    Uczestnik

Przypominam o konieczności podania mi adresów. Zamówienie na koszulki już zostało złożone i teraz trzeba tylko poczekać. Jak dostanę je w swoje ręce to od razu będę rozsyłała.

Xalein
    Uczestnik

Ja juz wyslalem na priv swoj adres - jesli jednak gdzies sie zapodzial prosze krzyczec 😀

Liranna
    Uczestnik

Spokojnie, Twój mam 🙂 Nie podał mi jeszcze Corvus

Liranna
    Uczestnik

Tym razem sprawa dotyczy naszego butiku. Otóż znajduje się on teraz pod adresem

(link ulegl zmianie, szczegoly tutaj)

Wszyscy, którzy mają linki do naszego sklepu proszeni są o zamianę. Co prawda z butik.pl będzie przekierowanie, ale zazwyczaj to długo trwa.

Dodatkowo promocja !!!!!!!!!

Bon towarowy wielokrotnego użytku o wartości 12 złotych. Można go

realizować wiele razy do końca listopada.

Kod bonu: 'SPREADSHIRT INTEGRACJA'

Po wpisaniu tego kodu w ramce podczas procesu zamawiania produktu

wartość koszyka obniży się o 12 złotych.

Liranna
    Uczestnik

Koszulki ze Spockiem już wysłałam. Przypominam o uregulowaniu rachunku.

Xalein
    Uczestnik

Dzis dostalem koszulki... super sprawa - juz jutro wyskocze w nich na wydziale 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram