Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • izbkp
    Uczestnik

A mi się wydaje, że Gwynowi chodziło o czarny T-shirt z dużym logo [...]

Niestety, technologia jak w butiku.pl wykonuja nadruki nie jest doskonala i wszystko co ma byc na czarnym tle wyglada po prostu fatalnie. Na czarnym najlepiej prezentuje sie jakies proste logo wykonane w technologii haftu komputerowego. Kto widzial naszywki POGF ten wie co mam na mysli 🙂

Bonifacius
    Uczestnik

Zarathos - ja też się piszę na tę koszulkę.

Siwy
    Uczestnik

Widze że zmianą strony tytułowej w butiku pojawił się nowy model koszulki ciekawy kąsek.... 😎

Liranna
    Uczestnik

Tych, którzy nie zaglądają zbyt często do naszego butiku, informuję, że dodałam dziś gadżety z logo romulańskim. Jeśli ktoś ma jakieś życzenia, jak np bluzki małym logo to niech pisze do mnie na priva lub GG.Udanych zakupów życzę.

Liranna
    Uczestnik

No i kolejna aktualizacja butiku. Tym razem dodałam koszulki z wolkańskim logo.Z powodu ograniczenia ilości produktów w butiku byłam zmuszona zrezygnować z rzeczy, które nie są kupowane. Jednak jeśli ktoś chciałby np misia to może sie do mnie zgłosić.

Liranna
    Uczestnik

Zbieram chętnych na koszulki z :

Dołączona grafika

Przewidywana cena jednej koszulki wyniosłaby 12 zł. Byłby to sitodruk na koszulce białej lub szarej podwyższonej jakości. Koleżanka potrzebuję listę chętnych osób, aby wiedzieć ile zamówić koszulek, więc radzę się szybko decydować 🙂

Coen
    Uczestnik

Możecie mnie wliczyć:) Na szarą jeśli można

Zarathos
    Uczestnik

mnie tez. i tez na szara (M)

Corvus
    Uczestnik

Pisze się na szarą. Dużą!! 😀

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to ja sie pisze i na biala i na szara w rozmiarze L ;P Jak szalec to szalec ;D

fluor
    Klucznik

To końcowe 'A przy STAR TREK bym wywalił, bo jakoś tak dziwnie wygląda, ale przeżyję 😉

Piszę się na 1 szarą i 1 białą L i XL 🙂

BeneGesserit
    Uczestnik

też się piszę, biała L i szara największa jaka jest.

Slawek
    Moderator

Ja także jestem zainteresowany kupnem. Kolor szary, XL (ogólnie na 185cm wzrostu ;P nie wiem jak by to wychodziło, bo czasem XL'ki są za małe a czasem za duże na mnie... ale wstępnie XL ;>).

Liranna
    Uczestnik

Taka informacja dla jeszcze niezdecydowanych. Zamówienia zbieram do poniedziałku wieczora (22:00).

tomjag
    Uczestnik

z przyjemnością wdziałbym taka koszulkę, więc zamawiam, jeżeli to możliwe XXL, 😀 szarą

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram