Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Koszulki

Koszulki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 133 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Xalein
    Uczestnik

No wlasnie mnie interesuja przede wszystkim kubki.btw. One tylko sa biale, czy tez inne kolory?

Piotr
    Klucznik

Niestety dostepne sa tylko biale kubki. Ale co do jakosci nie mam obaw.

Siwy
    Uczestnik

Witam,wczoraj odebrałem koszulke (troche to trwało ale okazało się że jest to wina naszej kochanej poczty) zamawiałem (w promocyjnej cenie ,wcześniej takich nie było) kol.szary z niewielkim logo wszystko jest o.k .Polecam i mam nadzieje że na gwiazdke znajdą się jakieś nowe wzory (nadruk na plecach,coś wtym stylu)Pozdro.......

I. Thorne
    Uczestnik

Właśnie pooglądałem sobie nasz sklepik i musze powiedzieć, że brakuje mi jednej rzeczy - wzorów rasowych. Myślę, że projekt z sześcianem Borga i napisem Resistance is futile dobrze by sie sprzedawał ( przynajmniej ja się piszę, choć nie wiem czy sa na mnie rozmiary minimum XXL).

Liranna
    Uczestnik

Jeśli ktoś chciałby dodać cos do sklepu, to ja nie mam nic przeciwko. Dane do tego, jak przygotować obrazek są dostępne na stronie butiku. Jeśli zamierzalibyście wykorzystać coś zrobionego przez inną osobę, to musicie mieć jej zgodę. Potem tylko gotową grafikę wysłać do mnie.Ja sama myślę o czymś klingońskim.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Wlasnie sobie przegladnalem sklepik i jak na start wyglada to przyjemnie. Mysle ze wzory rasowe by sie przyjely. Ale cos zwrocilo moja uwage. Widze ze panie wziely sprawy w swoje rece i zrobily spora ilosc koszulek damskich - bardzo ladne nie powiem ale ja w nie nie wejde 😀 moze szanowne kolezanki pomyslalyby i o podobnym szerokim asortymencie trekowego dziewiarstwa dla mezczyzn 😉

Liranna
    Uczestnik

Gwyn: To nie zależy od tego. Po prostu Butik ma taką, a nie inną ofertę. Wydaje mi się, że dałam wszystkie możliwe opcje, a jeśli nie to mi uświadom, bo jak sie robi którąś z kolei koszulkę to już się nie pamięta co było, a co nie.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Lir to absolutnie nie byl glos krytyki 🙂 po prostu tak jakos mi sie skojarzylo... musze przyznac ze zarowno wzory jak i cena mi sie podobaja 😀 moze warto by jeszcze dorzucic czarny kolor meskiej koszulki dla duzego logo - bialy imho jest oki ale black bardziej praktyczny i.... meski 😉

Liranna
    Uczestnik

Nie ma takiej możliwości. Po prostu nie ma czarnych męskich bluz w ofercie butiku.

Gosiek
    Uczestnik

A mi się wydaje, że Gwynowi chodziło o czarny T-shirt z dużym logo, żeby były dwa rodzaje, tak jak w przypadku białych - są z małym logo na lewej piersi i z dużym na środku. A czarne są tylko z małym. Chociaż o ile pamiętam, to przy kolorowych T-shirtach chyba musi być jakieś tło pod rysunek...

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ekhem ja wlasnie mowilem o czarnym T-shircie z duzym logo na froncie 🙂 Bluza jak bluza ale koszulka czarna to bylyby strzal w dziesiatke - sam bym sobie takowa sprawil 😀

Liranna
    Uczestnik

No Gosiek ma rację. Do tego potrzeba przygotować logo z tłem, a niestety nie mamy jeszcze takiego tła na duży obrazek.

Gosiek
    Uczestnik

Ostatnio surfując po necie znalazłam sklep z całkiem ciekawymi trekowymi t-shirtami, jeżeli kogoś nie zrażą ceny na poziomie 15-25 $ + koszty wysyłki ;>, to można sobie cos zamówić. 😛 Sklep jest tutaj a t-shirty mozna obejrzeć tu. A może jakiś zaprezentowany tam wzór zainspiruje kogoś do stworzenia własnej koszulki? ;>

PS. Strona niestety nie jest zbyt przyjazna w nawigacji. ;>

Zarathos
    Uczestnik

Tak sobie czytam te "Koszulki" i zaczynam sie powaznie zastanawiac nad zrobieniem nadruku dla Excelsiora. Ciekawe ilu byloby chetnych do kupienia cuda (poza mna 🙂 )

Corvus
    Uczestnik

Ja też chętnie bym coś takiego dorwał.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 133 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram