Kościół

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,591 do 1,605 (z 1,660 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

Bo nie wierzę, byś ty, Diabeu i inni w waszym typie mieli wielu księży wśród znajomych, przyjaciół chodzących często na msze i byście mieli wtyki w Watykanie,

Ty wierzyć nie musisz, ale akurat tak się składa, że mam paru znajomych księży a przyjaciół chodzących często na msze i ogólnie katoli też sporo.

Ale to i tak nie ma nic do wypowiedzi Pieronka.

Romek 63
    Uczestnik
    Diabeu
    Uczestnik

LOL XD

Diabeu
    Uczestnik

Dołączona grafika

Silver Phoenix
    Uczestnik

Hmmm... Ok, GTA - wiem.Vatican City - wiem.Połączenie?Nie wiem.Może jestem ograniczony, ale za nic nie potrafię zrozumieć dowcipu. Żart sytuacyjny odnosi się do wydarzeń rzeczywistych, satyra w sumie też, a tutaj?Jak rany, proszę o tłumaczenie puenty 😐

Piotr
    Klucznik

Też będę wdzięczny.

Zarathos
    Uczestnik

Franciszek któryś tam przestał korzystać z samochodów i reszta watykańskich pasibrzuchów też musiała porzucić limuzyny i wytrząsać zadki w bardziej plebejskich środkach komunikacji. Tudzież, o zgrozo, wędrować po oooolbrzyyyyymim Watykanie na własnych, szacownych nóżkach?

Silver Phoenix
    Uczestnik

E... Nie pasuje. W GTA chodzi m.in. o to, żeby nie poruszać się na własnych nogach 🙂

Zarathos
    Uczestnik

Dlatego ten kardynałek czai się na papamobila?

Barusz
    Uczestnik

Dlatego twój pomysł czemu ten obrazek nie miałby być idiotyczny jest bez sensu.

Zarathos
    Uczestnik

Znowu Cię coś ugryzło? Muchozol sobie kup.

Barusz
    Uczestnik

A teraz zejdźmy z osób i przejdźmy na problemy, możemy? Usiłujesz wytłumaczyć czemu wklejony, idiotyczny (choć jakże ideologicznie słuszny) obrazek wcale nie jest idiotyczny, ktoś pisze, czemu to tłumaczenie nie trzyma się kupy, a ty odpowiadasz, że ów ktoś nie ma racji, bo wtedy wyszłoby, że obrazek jest idiotyczny. A przecież nie może być idiotyczny, bo jest jakże ideologicznie słuszny. Hmmmm, ciekawa sytuacja...

Zarathos
    Uczestnik

ideologicznie słuszny

😕

https://www.youtube.com/watch?v=-mIEFCd_EqY

Rower?

Barusz
    Uczestnik

A teraz zapewniam, że nikt waszych mądrych (bo przecież antykościelnych, a wiadomo, że jak ktoś nie lubi kk, no to jest mądry) wypowiedzi nie cenzuruje. A jeśli na serio uważasz pytanie o sens jakiegoś jakże zabawnego obrazka za cenzurę, za choćby tylko rodzaj cenzury, to to już naprawdę jest totalny odlot.

Match
    Uczestnik

Gimbateizm w natarciu, idę po popcorn.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,591 do 1,605 (z 1,660 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram