Forum Fantastyka Star Trek Kluby Star Trek i ich historia

Kluby Star Trek i ich historia

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 104 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Vashar
    Uczestnik

Twórca Pathfindera może być? :PChyba doskonale wiesz, jakie byłyby koszty sprowadzenia aktora na jakiś konwent do Polski. Trzeba myśleć na miarę naszych możliwości. 😉

r_ADM
    Uczestnik

Wiem dlatego polskie konwenty raczej mnie nie interesuja. A jak tworca Pathfindera co mi powiesz czego juz nie wiem, albo nie znajde w sieci ? ;P

Vashar
    Uczestnik

Trochę zakulisowych rzeczy z pierwszych numerów m.in. współpraca z Trekville, alternatywne okładki numerów, rzeczy, które zostały zcancelowane (a jest ich pare)... coś by się znalazło. 😛

fluor
    Klucznik

No i autografy 🙂 A na poważnie, faktycznie możliwości sprowadzenia twórców są większe w przypadku stowarzyszenia niż kilku prywatnych osób.

zdarom
    Uczestnik

Szkoda że nie wygrałem w totka tych 30 mln, przywiózłbym tylu ludzi związanych z trekiem na ilu starczyłoby kasy.A tak na poważnie to spotkanie z kimś takim było by CZYMŚ.TrekSfera? Bardzo chętnie ale jak znajdę sponsora na co najmniej 50% kosztów wyjazdu.

Lo'Rel
    Uczestnik

Z Trekville sie zetknelismy wlasnie dzieki Pathfinderowi. Mielismy wspolnie tworzyc gazetke, no ale nie wyszlo.

Nie wyszło, bo to już był schyłek klubu. Niby coś się działo, ale zawiedli ludzie. Miał być wspólny Pathfinder, była praktycznie skończona klubowa płyta z kompendium o Treku i Trekville. Ale nagle jakby wszyscy się rozeszli i się rozpadło.

A co do konwentu, to faktycznie skusiłbym się, gdyby był obecny któryś z aktorów, było by to coś extra 🙂

fluor
    Klucznik

Szczerze mówiąc, naszym polskim "ekstra" będzie prawdopodobnie wizyta ekipy Horizona i projekcje ST XI (przynajmniej w moich marzeniach 😉 ).

Lo'Rel
    Uczestnik

Akurat ekipę Horizona doceniam i trzymam kciuki za nich.

Eviva
    Uczestnik

Akurat ekipę Horizona doceniam i trzymam kciuki za nich.

A ja dałabym sobie obciąć uszy w szpic, byle u nich zagrać - chciałaby dusza do raju, bo onimkręcą w Krakowie, a przemieszkuje w Warszawie i na dodatek nie mam żadnych możliwości wyjazdu na choćby jeden zakichany dzień.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja bym miał kilka pomysłów scenariuszowych, a i zagrać też by się chciało 🙂

Eviva
    Uczestnik

Ja bym miał kilka pomysłów scenariuszowych, a i zagrać też by się chciało 🙂

Jednym słowem brakuje nam drobiazgu - dobrej wytwórni i kilkudziesięciu milionów dolarów - a stworzymy arcydzieło 😆

Lo'Rel
    Uczestnik

Musimy tylko żałować, że mieszkamy w Polsce, skąd trochę daleko do miasta aniołów i hollywood...

fluor
    Klucznik

Horizona można wspomagać różnorako, a wracając do tematu... Eviva byłaś w POGFie? Kiedyś oddział mazowiecki był dość prężny, bah, większość terenów spotykała się regularnie...

biter
    Uczestnik

Jednym słowem brakuje nam drobiazgu - dobrej wytwórni i kilkudziesięciu milionów dolarów - a stworzymy arcydzieło 😆

Entek dostał kilka milionów od fanów i mu to nie pomogło. więc może poradzimy sobie bez nich, polak potrafi.

fluor
    Klucznik

Przypomnę też sławetną akcję killenterprise. Panowie B&B nie mieli pomysłu na serial albo nie potrafili nadać mu odpowiedniego kształtu, więc wyszło... różnie. A wracając do klubów - żeby nakręcić film klub nie jest potrzebny, ale żeby zorganizować jakieś większe spotkanie to pewne zaplecze i znajomości naprawdę się przydają.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 104 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram