Forum Trek.pl Newsy Star Trek J.J. Abrams i jego kompania są gotowi do kontynuowania alternatywnej rzeczywistości

J.J. Abrams i jego kompania są gotowi do kontynuowania alternatywnej rzeczywistości

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 54 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Zgadzam się że Q bardziej pasuje do nowego treka od Shatnera. Jego pojawienie nie będzie na siłę, a starego Kirka bardzo.

Q się pojawi pstryknie palcami i znów będziemy mieli Wolkana 😀 a rzeczywistość wróci na pierwotny tor.

I to dopiero będzie cholernie wiarygodne i prawdopodobne... Trek straci choćby pozory czegoś, co ma szanse się wydarzyć. To właśnie powodował Q.

Mar
    Uczestnik

Zgadzam się że Q bardziej pasuje do nowego treka od Shatnera. Jego pojawienie nie będzie na siłę, a starego Kirka bardzo.

Q się pojawi pstryknie palcami i znów będziemy mieli Wolkana 😀 a rzeczywistość wróci na pierwotny tor.

Dla mnie zniszczenie Wolkana to był cios poniżej pasa i ciągle się łudzę, że w następnym filmie zrobią coś, żeby znowu wywrócić wszystko do góry nogami i żeby Wolkan mógł nadal istnieć. Wiem, że to naiwne i kompletnie bez sensu, ale pomarzyć można. Ale mam też nadzieję, że nie dożyję chwili, w której twórcom Star Trek XII przyjdzie do głowy rozwiązać jakikolwiek większy problem za pomocą Q. To już by był szczyt wszystkiego i niewybaczalne pójście na łatwiznę. Postaci, która może praktycznie wszystko, należy używać bardzo ostrożnie 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Postaci która może wszystko w ogóle nie powinno być.

Jamjumetley
    Uczestnik

Ej - Q swój chłop jest! Nie można powiedzieć, że go nadużywali. A ile z nim śmiechu... "Leutnant Picard" 😀

Eviva
    Uczestnik

Ej - Q swój chłop jest! Nie można powiedzieć, że go nadużywali. A ile z nim śmiechu... "Leutnant Picard" 😀

No, jeśli o to chodzi, to faktycznie z Q była Qpa śmiechu. Jednak mąciło mi to jakoś odbiór całości.

Lo'Rel
    Uczestnik

Jak napisałem prędzej, do samej wykreowanej postaci nic nie mam, chodzi mi raczej o założenia przy pomyśle tego gatunku.

zdarom
    Uczestnik

A która to postać w treku może wszystko?

Barusz
    Uczestnik

Który to gatunek znamy w 90 % z obserwacji jednej postaci, wię to rozróżnienie jest trochę sztuczne ;]

Lo'Rel
    Uczestnik

Rozumiem Zdarom, że to taki żarcik?

zdarom
    Uczestnik

Nie to nie żarcik.

Eviva
    Uczestnik

Reżyser i scenarzysta, czyli nawet dwie 🙂

Piotr
    Klucznik

zdarom, chodziło o Q.

Zarathos
    Uczestnik

Wszystko może tylko szef Paramount Pictures. Może nawet skreślić Treka z listy produkcji 😛

Lo'Rel
    Uczestnik

A jeśli to zrobi, to będzie musiał zamieszkać gdzie indziej, bo jego dom stanie w płomieniach zemsty trekkerów :>Zdarom, Q jak już wyjaśnił Piotr.

The D
    Uczestnik

Zdaje się, że Zdaromowi chodziło o to, ze nawet Q są ograniczeni.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 54 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram