Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Unicorn
    Uczestnik

Ostatnio oglądałam film na Ale Kino z Colmem Meaneyem (sorry jeżeli przeinaczyłam nazwisko - czyli Star Trekowym O'Braianem z DS9) Film pt. "Jak Harry został drzewem" Bardzo ciekawy... i mi się podobał. Zwłaszcza, że Colm grał główną rolę Pozdr.

Domko
    Uczestnik

Dziś wyemitowano na TVP2 kolejny odcinek serialu "Gliniarz i prokurator" zatytułowany "co łaska". Pojawiło się w nim dwóch trekowych aktorów: Dwight Shultz (Barclay z TNG i VGR) i Tim Russ (Tuvok z VGR).

Barusz
    Uczestnik

Dziś o 20.50 na Polsacie "Dzień Niepodległości" z Brendem Spinerem w roli - a jakże - 'zakręconego' naukowca. Do tego Mary McDonnell jako pierwsza dama.

Prezes
    Uczestnik

Kurna, tak mi sie wlasnie zdawalo ze to Data, ogladalem jednym okiem a olsnienie przyszlo 2h po filmie...

Barusz
    Uczestnik

Hahaha, znajomość czwartego sezonu ENT bardzo tu może pomóc, prawda?AXN, 29 II '06, 20.55 - 'nastoletnia' komedia sensacyjna "Spryciarz" z samym Patrickiem Stewardem w roli szefa ochrony elitarnego amerykańskiego ogólniaka.

Reyden
    Uczestnik

Ja tam Spinera poznałem po głosie , potem dopiero skojarzyłem twarz ( dzięki Threshold ) .Żeby nie było OT , w niedawno nadawanym chyba na TVN filmie Komando Foki , jedną z drugopalnowych ( albo nawet dalszych ról ) zagrał Titus Welliver - Komandor porucznik Burke - XO Equinoxa.Wyłowiłem go dzięki napisom końcowym

Barusz
    Uczestnik

W sumie jego nieeksponowanie nie jest niczym dziwnym, wielu twierdzi, że Bruke to najgorzej zagrana postać w całym ST.

Connor Trinneer powtwierdził swój powrót w trzecim sezonie SG:A. W linku ewentualne spoilery:

http://www.gateworld.net/news/2006/03/conn...cussesmic.shtml

Dalek
    Uczestnik

W kinach grają właśnie całkiem niezłe political ficion (a raczej, co gorsza nie ficion lecz reality) "Syriana". Jedną z głównych ról, Księcia Nasir Al-Subaai gra Alexander Siddig, czyli doktor Bashir.

bardzo drobny spoiler

Chyba zaszufladkowano go i od tej pory będzie grał tylko "dobrych" Arabów.

Barusz
    Uczestnik

I wzmianka na temat nowej roli Patricka Stewarda:

http://serwisy.gazeta.pl/tv/1,47060,3239043.html

No cóż...

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

We wczorajszym odcinku Detektywa Monka - Monk i gwiazda telewizyjna (emitowanego na TVN) mielismy okazje zobaczyc na ekranie Sarah Silverman czyli Rain Robinson z odcinka Future's End Voyagera. Aktorka zagrala role Marci Maven - nieco zwariowanej fanki owej gwiazdy telewizyjnej 😉

Barusz
    Uczestnik

TVN7, 27 IV 23.10 i dzień później 20.10 - klasyczny już horror komediowy "Gremliny II" z bardzo dużą rolą Roberta Picardo z piękną grzywką (ktoś wie czy to była peruka?).

Voy
    Uczestnik

W najnowszym Seagalu (Today You Die) gra Robert Miano czyli Frankie Eyes z DS9 (moj ulubiony epizod).

Domko
    Uczestnik

W odcinku serialu Nash Bridges, który dzisiaj wyemitował TVN, grał Rene Aubejonois - wcielił się w rolę gapowatego Szkota, kuzyna Bridges'ów.

Barusz
    Uczestnik

Środa, 26 IV, TVN, 21.30, "Córka Generała" z Jamesem Cromwellem w roli tytułowej.

I stronka z IMDb o powrocie Scotta Bakuli i Deana Stockwella do ich najbardziej znanych ról 🙂

http://www.imdb.com/title/tt0383588/

Barusz
    Uczestnik

Patrick Steward użyczy swojego głosu postaci księcia jeleni, w nowym dziele Disney`a "Bambi 2" 😀 Kolejny powód dla którego nie opłaca się oglądać polskiego dubbingu.

Haha, a William Shatner - aktor znany z serialu "Star Trek" - w rysunkowej "Dżungli".

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram