Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Bashir był chyba radiotelegrafistą co słuchał czy ktoś nie nadaje jakiś komunikatów (miał brodę i był brudny, więc nie łatwo go było poznać. Dopiero mój brat zwrócił mi na niego uwagę).

Zas wczoraj inżynier La Forge gasił pożary w Oakland (nie wiem kogo grał bo nie oglądałem filmu, wyczytałem z programu TV).

Vidmo
    Uczestnik

WitamNie wiem czy ktoś to zauważył ale aktor Colm Meaney znany Trekerom również jako Miles Edward O'Brien miał również "swoje 5 minut" w filmie "Die Hard 2", czyli Szklanej pułapce 2 (w polskim tłumaczeniu :)). Grał tam pilota samolotu, który się rozbił :).

Voy
    Uczestnik

Koniu o tym pisala ;PKilka dni temu ogladalem Necessary Roughness (Trudne zwyciestwo) ze Scottem Bacula (Paul Blake) w roli glownej.

Pah Wraith
    Uczestnik

Ulubiony przez wszystkich kapitan Scott Bakula wystąpi w filmie "March of penguins". Dziennik Fakt informował o tym wczoraj, dodając, że p. Bakula wyraźnie polubił się ze wzmiankowanymi pingwinami. Nic dziwnego, po tym jak UPN odłożyło go do lodu...

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Niedalej jak dwa dni temu Jeri Ryan czyli Seven of Nine z Voyagera moglismy zobaczyc w serialu Diagnoza Morderstwo nadawanym przez TV4 ;> Z pobieznej "lektury" epizodu wydaje mi sie ze trafila do serialu jedynie aby zagrac tylko w jednym odcinku 😉 Szkoda tylko ze nie wiedzialo sie o tym wczesniej...

Barusz
    Uczestnik

Ciekawostką jest fakt, że rolę w "Diagnosis Murder" zagrała w kwietniu 1996 r., więc jeszcze przed castingiem do Siedem z Dziewięciu. Może dlatego nie miała Special Guest Star? 😉

Gosiek
    Uczestnik

Nie tylko w starszych produkcjach pojawiają się trekowi aktorzy. 😉 W jednym z ostatnich odcinków serialu The 4400, a dokładniej w 2x03 Weight of the World, gościnny występ miał znany przede wszystkim jako Doktor z Voyagera Robert Picardo.

Barusz
    Uczestnik

W drugim sezonie występują także Jeffrey Combs (Shran/Weynoun/Brand) -2x01 i - ze wszechświata obok 😉 - Lexa Doig (czyli 'tytułowa' bohaterka "Andromedy) - 2x02-03.

Vashar
    Uczestnik

W najnowszej kreskowce pt. American Dad mozemy uslyszec znajomy glos jednego z trekowych aktorow. Co prawda jest to bardziej postac drugoplanowa i pojawiajaca sie co jakis czas (np w odcinku 1x04) - szef CIA, Bullock, ale za to mowi glosem... Patricka Stewarta :]

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Dzis mielismy mozliwosc ogladac na szklanym ekranie Louise Fletcher czyli Kai Winn z serii DS9. Pojawila sie ona w popcornowej komedii Zagniewani młodociani z roku 1996, emitowanej na Polsacie. Fletcher zagrala role dyrektor Evelyn Doyle. Film jest parodia slynnego dramatu Mlodzi gniewni, niestety kiepska parodia... ;>

Reyden
    Uczestnik

>>> SPOJLER <<>> Colm Meaney znany z roli Milesa O'Briena z TNG/DS9 zagrał też jednego z terrorystów w filmie Liberator z Steavenem Seagalem i Tommy Lee Jonsem .

I. Thorne
    Uczestnik

Reginad Barcaly w serialu Criminal Scene Investigation około dwa tygodnie temu (odcinek 7 lub 8 drugiej serii) grał autystycznego bibliotekarza.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ogladanie z opoznieniem trekowych serii czasami poplaca ;P Okazuje sie bowiem ze jest aktorskie powiazanie miedzy trekiem a Battlestar Galactica 😉 Mianowicie Kate Vernon odtwarzajaca role Ellen Tigh - zony pulkownika Tigh'a w nowej BSG, zagrala w epizodzie In The Flesh - Voyager 5x04. Kate zagrala postac porucznik Valerie Archer - aby nie spojlerowac powiem tylko ze postac niezwykla 😉 Wszystkich ciekawych odsylam do wymienionego wyzej odcinka 😉 Tak wiec juz wkrotce bedziemy mieli w BSG dwie trekowe aktorki... Ciekawe kiedy pojawi sie w tym serialu trekowy aktor ;>

Coen
    Uczestnik

W Królestwie Niebieskim zato jeśli mnie wzrok nie myli możemy ogladać doktora Bashira. Gra on araba który informuje Saladyna kto dowodzi obroną Jerozolimy:)

Reyden
    Uczestnik

We wczorajszym odcinku Bez Pardonu ( AXN ) w quest star widziałem Michelle Forbes , niestety nie wiem kogo grała , Wczoraj też widzałem w TV Ronnego Coxa , który w TNG zagrał kapitana Edwarda Jelico z Chian of Command , niestety nie wiem gdzie go widziałem ( może w Agentce o 100 twarzach ) ; aktor ten zagrał też w Robocopie I .

Wyświetlanie 15 wpisów - od 76 do 90 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram