Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Cross
    Klucznik

Szkoda tylko, że sam serial głupi jest jak mój lewy but.

Diabeu
    Uczestnik

W 4ym odcinku 4ego sezonu Warehouse 13 znowu pojawia się Rene Auberjonois jako Hugo Miller 🙂

Aldaron87
    Uczestnik

Odcinek 9 sezonu 4 wystąpiła Jeri Ryan (siedem z dziewięciu "star trek voyager") i oczywiście Brent Spiner (Data "star trek the next generation").

Barusz
    Uczestnik

W Wawce sporo plakatów Bitwy pod Wiedniem, a na nich buźka jednego z nie tak dawnych głónych filmowych villainów:

Dołączona grafika

Match
    Uczestnik

Dołączona grafika

Tymczasem w internetach

Diabeu
    Uczestnik

James Cromwell (niezapomniany Zefram Cochrane) gra obecnie Doktora Arthura Ardena w drugim sezonie American Horror Story!

Bardzo się ucieszyłem jak go zobaczyłem 🙂

Dołączona grafika

The D
    Uczestnik

A kto z forumowiczów pozna ten podbródek bez zerkania na filmweb czy IMDB?

Dołączona grafika

Odpowiedź:

W sędziego Dredda wcielił sie Karl Urban, czyli nowy Dr McCoy z ST11

A Dredda 3D moge śmiało polecić ludziom którzy lubia obejrzeć klimatyczną strzelankę bez ratowania świata i szukania sensu istnienia.

Dystropije megalopolis przygnębia, Dredd bezemocjonalnie wdaje i wykonuje wyroki robiąc prz tym krzywe miny których nie powstydziłby sie Stallone, kadetka sie wyrabia itd

master_bruce
    Uczestnik

"Jesus Jim. I'm a doctor, not a Judge!"

master_bruce
    Uczestnik

no i w końcu w "American Horror Story: Asylum" pojawił się Zachary Quinto, czyli "ambramsowski" Spock

Cross
    Klucznik

Ale ja bym polemizował czy to jest "aktor ze Star Treka". Jest pewna różnica...

master_bruce
    Uczestnik

Szedłem tropem powyższego "Dredda"...

Diabeu
    Uczestnik

Oczywiście, że jest.

master_bruce
    Uczestnik

w jednym z "dzieł" wytwórni Asylum "Megashark vs Crocosaurus" występuje Robert Picardo znany jako EMH.

master_bruce
    Uczestnik

Wspomniany wcześniej James Cromwell pojawia się także w epizodzie w 3 sezonie "Boardwalk Empire":

Dołączona grafika

Mordah
    Uczestnik

Oczywiście, że jest.

No jak może być? Żeby być aktorem ze Star Treka, to trzeba spełnić jeden podstawowy warunek: zagrać w Star Treku.

Czy Zachary Quinto zagrał? Cross już nam to wyjaśnił chyba

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram