Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

W grze Assassin's Creed: Revelations ojcu Desmonda swojego głosu udzielił John de Lancie. Niedawno widziałem urywek serialu Trauma i akurat trafiłem na moment z Rosalind Chao czyli Keiko O'Brien.Ktoś mi może wytłumaczyć? Na film webie pisze że Rosalind Chao w DS9 grała jedną z dziewczyn dabo. Nie rozumiem tego, chyba ktoś mało inteligentny to pisał.

Diabeu
    Uczestnik

Moją jedyna niezawodną stroną od filmów i seriali jest http://www.imdb.com , pełna profeska a nie ta kupa zwana filmwebem.Polecam.

Zarathos
    Uczestnik
    Melnikor
    Uczestnik

Gosh... jak on upadł.

Eviva
    Uczestnik

Gosh... jak on upadł.

W jakim sensie?

Dalek
    Uczestnik

Z wysokiego konia nie spadł, więc się pewno nawet nie pobijał ;P

Melnikor
    Uczestnik

Gosh... jak on upadł.

W jakim sensie?

W sensie że poleciał z autobusem, i w sensie że upadł do grania w reklamach.

r_ADM
    Uczestnik

Akurat ostatnio Shatner byl raczej wysoko - w koncu Emmy i Golden Globe na ulicy nie rozdaja. A, ze gra w reklamie? Wieksi od niego grali wiec nie bardzo wiem dlaczego mialby to byc upadek.

Diabeu
    Uczestnik

Co za żal z tym Shitnerem.

Eviva
    Uczestnik

No i czego od niego chcecie, wy złe języki? Zazdrościcie, że umiał się finansowo ustawić, a Wy nie?

Elvenking
    Uczestnik

Jak dla mnie to całkiem fajna reklama. Lepsze to, niż gdyby reklamował maść na hemoroidy.

Eviva
    Uczestnik

Jak dla mnie to całkiem fajna reklama. Lepsze to, niż gdyby reklamował maść na hemoroidy.

Myślę, ze jak na to, to on ma zbyt rozwiniete poczucie artystycznego smaku 🙄

Melnikor
    Uczestnik

Powiem tak według mnie to aktor raczej od reklam powinien zaczynać, a nie na nich kończyć.

Match
    Uczestnik

E tam, to jak z występami w telenoweli - sztuka sztuką, a zarabiać trzeba.

master_bruce
    Uczestnik

właśnie odkryłem, że Bane w "The Dark Knight Rises" to........ Picard -> http://en.memory-alpha.org/wiki/Tom_Hardy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram