Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Flashbones
    Uczestnik

Kate Mulgrew gra jedna z głównych ról w serialu komediowym NTSF:SD:SUV. Serial otrzymał zamówienie na drugi sezon.

Dołączona grafika

Eviva
    Uczestnik

Spróbowałby nie otrzymać! Załoga kapitan Janeway rozniosła by ich na strzępy 🙂

Reyden
    Uczestnik

Mulgrew gra tam kobiecą wersją pułkownika Fiury ? Swoją drogą to zdjęcie wygląda jak to by były przygotowania do kontynuacji VOY-a albo parodii .

Eviva
    Uczestnik

W tę srodę, 19 października, o godzinie 22.00 na kanale Comedy Central będzie "Lincz Charliego Sheeena". Jednym z gości będzie William Shatner.

Dalek
    Uczestnik

Będzie nawoływał do nienawiści do narkomanów ;P?

Eviva
    Uczestnik

Będzie nawoływał do nienawiści do narkomanów ;P?

Diabli go tam wiedzą - ale jeśli wypowie się przeciw narkotykom to co, nie będzie miał racji?

Z innej beczki: oglądam "Columbo" i co ja widzę? Khan, jak żywy. Odcinek dzieje się w Meksyku, w środowisku toreadorów.

Barusz
    Uczestnik

"Khan" już wtedy był bardzo niepodobny do siebie, a już z pewnością do siebie z serialu. Bardziej przypominał... bad guya z "Dynastii Colbych" ;>

Diabeu
    Uczestnik

Robert Picardo (AHM z Voyagera) w... hm, hm... 😀

To jest zresztą kontynuacja megachu**wego Mega Shark vs Giant Octopus.

Picardo pewnikiem tu dla jaj wystąpił 😛

Eviva
    Uczestnik

"Khan" już wtedy był bardzo niepodobny do siebie, a już z pewnością do siebie z serialu. Bardziej przypominał... bad guya z "Dynastii Colbych" ;>

E tam. Dla mnie Khan to Khan, nawet jako Indian z "Bonanzy".

Flashbones
    Uczestnik

Obejrzałem kilka odcinków NTSF:SD:SUV Mulgrew gra tam wyśmienicie, a serial zarąbisty 😆

Barusz
    Uczestnik

Jeri Ryan w teleturnieju:Tak na marginesie - jedna z nader niewielu trekowych aktorek, która prywatnie wygląda lepiej niż w serialu.I odcinek z LeVarem Burtonem:

Cross
    Klucznik

Colm Meaney (Miles O'brien) jako Thomas "Doc" Durant (biznesman i budowniczy transkontynentalnej kolei, postać raczej negatywna) w westernowym serialu Hell on Wheels. Polecam.

Dołączona grafika

Melnikor
    Uczestnik

Jak było to przepraszam.Michael Dorn dobrze znany jako Worf syn Mogha użyczył głosu postaci Kalibana w Justice League Unlimited. Jak dla mnie dobór aktora do roli fenomenalny, jak słyszę niektóre teksty Kalibana to zupełnie jakbym słuchał klingona.

Flashbones
    Uczestnik

Colm Meaney (Miles O'brien) jako Thomas "Doc" Durant (biznesman i budowniczy transkontynentalnej kolei, postać raczej negatywna) w westernowym serialu Hell on Wheels. Polecam.

Także polecam bardzo dobry serial.

Diabeu
    Uczestnik

Aktorzy z Treka zapadają mi bardzo w pamięć no i ostatnio wyhaczyłem Brada Dourifa (w ST Voy grał 'złego' betazoida Lona Sudera w 2 odcinkach) grającego doktora Cochrane'a (!!!) w serialu Deadwood -

Dołączona grafika

🙂

A sam serial poleca, bo jest rewelacyjny, no i mocno oparty na faktach.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram