Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Cross
    Klucznik

Mi się jego Cochrane bardzo podobał, a sama postać Cromwella też ciekawa jak na znanego aktora:

Przed kilku laty aresztowany po protestach pod restauracją Wendy’s Burger (chodziło o zwrócenie uwagi na los zwierząt) Cromwell jest aktywistą, veganem, mieszkańcem lewicowej artystycznej osady pod Nowym Jorkiem. Swego czasu rozważał przenosiny do innego kraju i pod uwagę, jak mówił, biorąc także… Polskę, gdzie kręcił zdjęcia do polsko-amerykańsko-włoskiej produkcji „Jan Paweł II” (2005). Wcielił się wówczas w kardynała Sapiehę. To zdumiewające, że człowiek o liberalnych poglądach, któremu bliżej do hippisów, niż kardynałów, tak często dostaje role urzędników i dostojników, ludzi w uniformach.

Barusz
    Uczestnik

No nie wiem czy on jest takim trekowym aktorem. Zagrał w jednym filmie i małym wątku w enterprise a uważam że mogli dać aktora który bardziej podobny był by fizycznie do Cochrana z TOS.

Grał jeszcze epizody w TNG i DS9:

http://memory-alpha.org/wiki/James_Cromwell

Sam o sobie pewnie nie myśli jako o osobie szczególnie związanej z ST. Ale my możemy tak o nim myśleć 😉

Aldaron87
    Uczestnik

No o tym to nawet nie wiedziałbym że grał w DS9 a o TNG zapomniałem heh.

Melnikor
    Uczestnik

Może już było (jakoś nie mam siły przeglądać 29 stron) W Babylon 5 w s1e16 w zobaczyć można Weyoun'a w roli Psycho Policjanta.

Aldaron87
    Uczestnik

W odcinku 7 sezonu 4, Torchwood na końcu wystąpiła Nana Visitor, czyli Kira z DS9 🙂

Aldaron87
    Uczestnik

John de Lancie czyli słynny Q wystąpił w Torchwood S04E08 🙂

Cross
    Klucznik

Warehouse 13 3x08 - Kate Mulgrew (Kathryn Janeway z Voyagera) jako Regentka Magazynu.

Cross
    Klucznik

Robert Picardo (AHM z Voyagera) w... hm, hm... 😀

Manul
    Uczestnik

Już wiem jaki film oglądam wieczorem 😀

Coen
    Uczestnik

Właśnie skończyłem to "dzieło":) Brakło tylko małej dziewczynki patrzącej jak krokozaur albo mega rekin odpływają ku zachodzącemu słońcu i byłaby to wypisz-wymaluj japońska Godzilla:) Ten sam denny poziom na każdym możliwym szczeblu a jednocześnie to coś, co sprawia, że sięgnie się po kolejną część

Manul
    Uczestnik

Ej, ale ja płakałam na starej Godzilli. To fajny film. Nie uważam by był denny.A ten był po prostu śmieszny. 🙂

Coen
    Uczestnik

Nie mówię tu o klasyce z lat 50'tych, ta bowiem jest poza krytyką. Ale gnioty jak Godzilla Final Wars? Tu płakać można tylko z żalu, nad zmarnowanym czasem

Cross
    Klucznik

Jako dziecko płakałem na Gamerze 🙂

Coen
    Uczestnik

Hańba Ci Cross. Teraz cały dzień ta przyśpiewka chodzi mi po głowie 🙂

Manul
    Uczestnik

Coen,A to przepraszam bardzo.Cross,Gdzie jest przycisk lubię to!? 😛

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram