Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Elvenking
    Uczestnik

James Cromwell - w SWS grał prezydenta USA , a w STFC grał Cochrane .

Grał też w Space Cowboys, nie wiem, czy ktoś wspominał. Ciekawy film, przede wszystkim obsada 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

...i w bardzo mało znanym filmie "The Rescue". Admirała (chyba).

Coen
    Uczestnik

Hej Chłopcy i Dziewczęta:) W najnowszym odcinki Sons of Anarchy mamy znajomą twarz - naszego ulubionego brytola z Treka, czyli Malcolma oficera ogniowego z chronologicznie pierwsze Entka w barwach GF.

Barusz
    Uczestnik

Jak widać stare, ale dopiero dziś się na to natknąłem - aktorzy w teleturnieju:

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Ten teleturniej w Polsce pokazuje BBC Entertainment pod tytułem "Najsłabsze ogniwo" i właśnie pokazuje tę serię ze znanymi aktorami. Wprawdzie nie widzę w ciągu tygodnia tego odcinka ale warto się przyglądać bo jest spora szansa zobaczyć w całości.

Barusz
    Uczestnik

Na yt masz w całości z wyjątkiem openingu, więc aż tak wiele nie tracisz ;]

Elvenking
    Uczestnik

Ale jaja z tego teleturnieju, świetny, na prawdę świetny 🙂 Co do tematu - nasz ulubiony Wil Wheaton użyczył głosu w grze Tom Clancy Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 - swoją drogą świetnej i niezwykle wymagającej produkcji.

Reyden
    Uczestnik

Jonathan Frakes zagrał epizodyczną rolę w filmie Bibliotekarz 2 , sam też reżyserował film .

fluor
    Klucznik

Teraz na Jedynce - Simon Pegg w filmie "Wysyp żywych trupów"

Elvenking
    Uczestnik

LeVar Burton i Whoopi Goldberg podkładali głosy w kreskówce Kapitan Planeta 😆

Match
    Uczestnik

http://www.youtube.com/watch?v=dULOjT9GYdQ...embedded#at=192

Teledysk z Leonardem Nimoyem

jest kilka nawiązań okołotrekowych, polecam dokładnie oglądać 🙂

Aldaron87
    Uczestnik

Jeri Ryan wystąpiła gościnnie w Warehouse 13 w sezonie 3 jako była żona Pete, Major Amanda Lattimer. Trochę podobna rola do seven of nine.

Aldaron87
    Uczestnik

Kaśka też zagra w Warehouse 13 😀 http://hatak.pl/aktualnosci/seriale/15101/...w_Magazynie_13/

Barusz
    Uczestnik

A jeden z najczęściej wspominanych tu aktorów przyjeżdża do Polski:

http://www.transatlantyk.org/pl/aktualnosc...u-transatlantyk

Aldaron87
    Uczestnik

No nie wiem czy on jest takim trekowym aktorem. Zagrał w jednym filmie i małym wątku w enterprise a uważam że mogli dać aktora który bardziej podobny był by fizycznie do Cochrana z TOS.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram