Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Ja mogę z dumą powiedzieć że nigdy nie obejrzałem nawet jednego odcinka. 😎

I to Ci się chwali 😉 Ja obejrzałam jeden - pierwszy. I to mi starczyło.

Barusz
    Uczestnik

Musiałaś się nieźle postarać, zważywszy, że pierwszym wyemitowanym w Polsce był 250. Teraz pierwszy jest oczywicie łatwo dostępny na yt itp., ale od niedawna.Jamjumetley, ja oglądam czasem i nie ma problemu z mówieniem o tym, a Babci naprawdę opowiadałem 😉

Eviva
    Uczestnik

Skąd niby miałam wiedzieć, że to 250-ty? podawali, że pierwszy, no i fajno. Ważne, że starczyło mi do wyrobienia sobie opinii o tym, jaka będzie całość.

Lo'Rel
    Uczestnik

Matko, to przed pierwszym było jeszcze 250? Czy ten diabelski tasiemiec ma w ogóle jakiś początek? O koniec nie śmiem pytać...

Manul
    Uczestnik

Końca nie będzie - Brooke jak umrze to wstanie z grobu jako zombie i pożre wszystkich swoich kochanków. I ja to chętnie zobaczę.

Leila
    Uczestnik

Ja się na tym 'serialu' wychowałam. Jeśli tylko mam możliwość - oglądam.

I podobnie jak Manul, podejrzewam, że to się nigdy nie skończy. Po prostu.

The D
    Uczestnik

W Śmiałych i pięknych akcja mknie tak wartko, że wystarczy obejrzeć 1 odcinek na 5 żeby być na bieżąco. A to akurat nie jest wielkim wyczynem. U mnie w domu, choć nikt jakoś zaciętym fanem serialu nie był, to telewizor i tak zazwyczaj był włączony na "Modę...". Dopiero gdy wyfrunąłem z rodzinnego gniazdka na studia przestałem orientować się w sytuacji.

Leila
    Uczestnik

Ktoś już pewnie to pisał, ale... jestem leniwa.Frakes wystąpił w jednym odcinku serialu 'Roswell'."Kiedy w końcu zastąpią mnie Stewart, Shatner, Nimoy?""Nie powiedziałeś mu?""Myślałem, że nie mogę..."Czy coś takiego. W każdym razie, bardzo spodobał mi się ten odcinek. Szczególnie Frakes grający samego siebie. 🙂

zdarom
    Uczestnik

Oglądałem właśnie "Uprowadzona" z Famke Janssen która grała w TNG, choć bardziej jest znana jako Jean Grey w "X-Men".

Infango
    Uczestnik

Polecam program Howard Stern HTVOD z 02.01.2010 występuje tam William Shatner i gościnnie George Takei, czyli jest ciekawie i panowie chcą wystąpić w programie Williama Shatnera i się pogodzić z udziałem Sterna.

Eviva
    Uczestnik

Oby się pogodzili, raz a dobrze. Życie jest takie krótkie, że nie warto marnować go na fochy, dąsy i spory o jakiś drobiazg sprzed dwudziestu lat.

Infango
    Uczestnik

Oby się pogodzili, raz a dobrze. Życie jest takie krótkie, że nie warto marnować go na fochy, dąsy i spory o jakiś drobiazg sprzed dwudziestu lat.

Nigdy nie byłem obeznany z TOS ( nawet nigdy nie oglądałem całej serii 😥 ) i zaskoczyło mnie że William Shatner miał na bakier z prawie całą obsadą trochę to dziwne ...

Mnie też to zaskoczyło... A nawet współczuję Billowi, że tak naprawdę o wszystkim dowiedział się od Nichelle podczas spisywania wspomnień.

Eviva
    Uczestnik

Cóż, on ma coś takiego w sobie, że przyciąga pechowe zdarzenia - w typie kłótni o jakiś drobiazg. A to przecież całkiem sympatyczny gość.

Reyden
    Uczestnik

W filmie Bunt Maszyn z 2006 roku zagrało kilku aktorów z ST - 3 mainstreamowych - George Takei , Robert Picardo oraz Michael Dorn , w tym filmie grało też ze 3-4 aktorów epizodycznych z ST + kilku innych znanych kiedyś aktorów ( Aleksandra Paul , Tim Tomerson ) .Sam film jest bardzo kiepski - w porywach kino klasy C .

Wyświetlanie 15 wpisów - od 376 do 390 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram