Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Barusz, chcesz powiedzieć, ze taki przystojniak dał z siebie zrobić taką maszkarę ?!

Barusz
    Uczestnik

To byli przystojniacy wśród Jem'Hadar 😉 Moim zdaniem zmarnowanie tematu konfliktu Jem'Hadar Alpha i Beta to jeden z największych błędów scenarzystów DS9.

TO ON!? 😯 CONOR?

Barusz
    Uczestnik

Conor, ostatni raz byl bodaj przy pierwszej śmierci Macy, kiedy zajmował się jej testamentem, ale ważną postacią był megadawno, kiedy zajmował się sprawą tej bratanicy Erica i jej chłopaka i jeszcze wcześniej.

Jamjumetley
    Uczestnik

Myślałem, że wynik testu na Facebooku był jednoznaczny - znam Modę na Sukces od podszewki. Tymczasem, to Barusz jest specem 😉

Barusz
    Uczestnik

Właśnie dziś w szpitalu opowiadałem Babci bieżące wątki ;)A jak już robimy megaoftop: Jamjumetley, czy profil na fb, w którym jesteś m.in. fanem posła Palikota jest Twój?;>

Eviva
    Uczestnik

Oglądam serial "Castle" na Universalu, a tu - Robert Picardo, czyli AHM z VOY, jak żywy.

Manul
    Uczestnik

Barusz, chcesz powiedzieć, ze taki przystojniak dał z siebie zrobić taką maszkarę ?!

Eviva,

Chcesz powiedzieć, że takie ciacho grało prawnika Forresterów?

Grało, grało... i kręciło z Brooke i Karen.

Barusz
    Uczestnik

Sheila, jak nie mogła zajść w ciążę z Ericiem, a chciała bardzo, to zaproponowała Conorowi właśnie, by ją w tajemnicy zapłodnił 🙂 "Jesteś wysoki, przystojny... Mógłbyś uchodzić za Forrestera..." 😉 W tym samym czasie Conor był jedyną osobą, którą James (syn Scotty'ego ;>) wtajemniczył w swój plan wyprawy do Maroka w poszukiwaniu Taylor ;)Sezon 95/96, najlepszy w dziejach "Mody..." 🙂

Leila
    Uczestnik

Ciacho? Przystojniak? Cóż... Nie powiedziałabym. Ale to ja.Sezon 96?! Matko... 😮

Eviva
    Uczestnik

Czy tylko ja jedna tutaj nie oglądam "Mody na sukces"?

Manul
    Uczestnik

Do not worry Eviva.Gdyby nie JJ nie wiedziałabym o czym mowa.Zażartowałam tylko, że gadopodobny kosmita jest mi przystojniejszy od ciachowatego prawnika Forresterów.Kimkolwiek oni są.

Jamjumetley
    Uczestnik

Właśnie dziś w szpitalu opowiadałem Babci bieżące wątki 😉

Oczywiście, że tak 😉 A na serio - każdy ogląda, a się nie przyznaje 😉

A jak już robimy megaoftop: Jamjumetley, czy profil na fb, w którym jesteś m.in. fanem posła Palikota jest Twój?;>

Nie ma prywatności w sieci... :ninja:

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja mogę z dumą powiedzieć że nigdy nie obejrzałem nawet jednego odcinka. 😎

Wyświetlanie 15 wpisów - od 361 do 375 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram