Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

Ten sam ;)Jutro o 23.50 enta powtórak Imienia Róży z F. Murreyem Abrahamem, czyli Ru'fao z dziewiątego filmu pełnometrarzowego ST.

Barusz
    Uczestnik

Gratka dla wszystkich, którzy kochają Spocka: jutro o 13.55 na TVP1 pierwsza część ekranizacji przygód starotestamentowego króla Davida z Leonardem Nimoy'em w roli Samuela.

Jamjumetley
    Uczestnik

John Billingsley (czyli Phlox), jako Profesor West w 2012.

Anonimowy
    Gość

Chris Pine w Blind Dating z 2006 roku jako Danny. Nawet śmieszny.

Eviva
    Uczestnik

Chris Pine w Blind Dating z 2006 roku jako Danny. Nawet śmieszny.

Bo on jest zabawny. Bardziej mnie śmieszy, niż mi się podoba.

Toreth
    Uczestnik

Na hongkongijskim SciFi właśnie leci film pt. "Shockwave". A tam patrzą na mnie z ekranu Robert Picardo (Doktor z Voya) oraz George Takei (Sulu).Edit:Michael Dorn (Worf) też na mnie patrzy 😀

Barusz
    Uczestnik

Jutro czyli dziś na TVP2 o 23:25 film z Nicole de Boer, czyli Ezri z DS9.

Lo'Rel
    Uczestnik

Wczoraj znowu nadali Colombo z Leonardem Nimoyem jako doktorkiem, na tvn 7 bodajże.

A dali, dali... A ja mam na DVD. 😀 I dwa odcinki z Shatnerem też są w serii Columbo.:)Gdyby ktoś był zainteresowany nabyciem odcinków to w tej chwili figurują na Allegro pod tytułami Zaszyta Zbrodnia - A Stitch In Crime - (Nimoy) i Filmowe Morderstwo - Fade In To Murder - (Shatner). Drugiego odcinka z Billem jeszcze nie wydano -Butterfly In Shades Of Grey.

Jamjumetley
    Uczestnik

Oglądam ostatnio iście trekowy serial, czyli "Północ - Południe". Johnathan Frakes, Kirstie Alley, Kurtwood Smith, Anthony Zerbe. Z kolei postać grana przez Lesley-Anne Down, w jednym z odcinków wprowadza pewnego człowieka w błąd, przedstawiając się jako pani Picard. Przed chwilą zauważyłem też, że aktorka - Genie Francis, która również gra w serialu jedną z głównych ról, jest żoną Frakesa.Ufff... Zastanawiam się, ilu nawiązań jeszcze nie dostrzegłem 😉

Toreth
    Uczestnik

Criminal Minds / Kryminalne umysły 5x12 - Jonathan Frakes się pojawia

Flashbones
    Uczestnik

Jeri Ryan (7z9 VOY) wystąpiła w Leverage 2x10 Jonathana Frakesa. Zobaczymy ją jeszcze w kolejnych 5 odcinkach.

Barusz
    Uczestnik

Oglądam ostatnio iście trekowy serial, czyli "Północ - Południe". Johnathan Frakes, Kirstie Alley, Kurtwood Smith, Anthony Zerbe. Z kolei postać grana przez Lesley-Anne Down, w jednym z odcinków wprowadza pewnego człowieka w błąd, przedstawiając się jako pani Picard. Przed chwilą zauważyłem też, że aktorka - Genie Francis, która również gra w serialu jedną z głównych ról, jest żoną Frakesa.

Ufff... Zastanawiam się, ilu nawiązań jeszcze nie dostrzegłem 😉

Lesley-Anne Down do oglądania regularnie w Modzie na Sukces na TVP1, jej postać przez chwilę kręciła tam ze Stephenem Loganem, którego poprzednio grał tata Chrisa Pine'a.

Taka ciekawostka ;]

Dołączona grafika

source

Od prawej: Doktor Warwick (Ian Buchanan -> grał także w jednym odcinku Columbo - Columbo Cries Wolf), Tejlor 😛 , ojciec doktora Warwicka. 😀

Barusz
    Uczestnik

Conor Davies, dyżurny prawnik Forresterów w swoim czasie. Nawet już stał na ołtarzu z Brooke:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

;]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram