Popraw mnie, jesli się mylę, ale zdawało mi się, że "X-Men" i rola Patricka Stewarta to nie jest tegorocdzna sensacja, tylko wszyscy wiedzą o tym od lat.
Popraw mnie, jesli się mylę, ale zdawało mi się, że "X-Men" i rola Patricka Stewarta to nie jest tegorocdzna sensacja, tylko wszyscy wiedzą o tym od lat.
Podobnie jak rola Koeniga w B5... ehh widze, ze niektorzy nie poznaliby ironii nawet gdyby kopnela ich w zadek 😛
Podobnie jak rola Koeniga w B5... ehh widze, ze niektorzy nie poznaliby ironii nawet gdyby kopnela ich w zadek 😛
Jerome K. Jerome zauwazył w jednej ze swych książek, że kobiety wogóle nie rozumieja się na ironii, więc szkoda fatygi 🙂
W Crusade zauważyłem 2 trekowych aktorów. W Crusade - The Memory of War wystąpił Jeffrey Combs, znany jako komandor Shran z ENT oraz w Crusade - The Path of Sorrows wystąpił Gary Graham, znany jako ambasador Soval z ENT
Jutro o 19.05 na TVN7 pierwszy odcinek The Nine, serialu interesującego z kilku względów, m.in. ze względu na to, że jedną z głównych postaci gra John Billingsley, czyli Phlox z ENT.