Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

"Nowy Kirk" jest teraz na TVP1 i ma w tym filmie dużą rolę.

zdarom
    Uczestnik

W Sliders [4x02] Prophets And Loss zagrał Connor Trinneer czyli dobrze znany nam Charles 'Trip' Tucker III.

zdarom
    Uczestnik

Właśnie zacząłem oglądać Babylon 5 i w 01x06 - Mind War wystąpił Walter Koenig czyli dobrze znany oryginalny Pavel Chekov.

r_ADM
    Uczestnik

Wlasnie widzialem film X-Men i w role profesora Xaviera wcielil sie dobrze znany Patrick Stewart 😛

Eviva
    Uczestnik

Wlasnie widzialem film X-Men i w role profesora Xaviera wcielil sie dobrze znany Patrick Stewart

😛

A w Pińczowie dnieje...

zdarom
    Uczestnik

Eviva dość dziwnie kojarzy się twoja wypowiedź :/

Barusz
    Uczestnik

A r_ADM od pięciu stron (co najmniej) nie może się przebić ze swoim przekazem...

Eviva
    Uczestnik

Eviva dość dziwnie kojarzy się twoja wypowiedź :/

Popraw mnie, jesli się mylę, ale zdawało mi się, że "X-Men" i rola Patricka Stewarta to nie jest tegorocdzna sensacja, tylko wszyscy wiedzą o tym od lat.

r_ADM
    Uczestnik

Popraw mnie, jesli się mylę, ale zdawało mi się, że "X-Men" i rola Patricka Stewarta to nie jest tegorocdzna sensacja, tylko wszyscy wiedzą o tym od lat.

Podobnie jak rola Koeniga w B5... ehh widze, ze niektorzy nie poznaliby ironii nawet gdyby kopnela ich w zadek 😛

Eviva
    Uczestnik

Podobnie jak rola Koeniga w B5... ehh widze, ze niektorzy nie poznaliby ironii nawet gdyby kopnela ich w zadek 😛

Jerome K. Jerome zauwazył w jednej ze swych książek, że kobiety wogóle nie rozumieja się na ironii, więc szkoda fatygi 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Coś w tym jest... Kobiecie jak nie powiesz wprost to... :>

Barusz
    Uczestnik

Jutro o 22.00 na TVN7 odcinek Cold Case ("Dowody Zbrodni") z Robertem Picardo, czyli Doktorem z Voyagera.

zdarom
    Uczestnik

W Crusade zauważyłem 2 trekowych aktorów. W Crusade - The Memory of War wystąpił Jeffrey Combs, znany jako komandor Shran z ENT oraz w Crusade - The Path of Sorrows wystąpił Gary Graham, znany jako ambasador Soval z ENT

Barusz
    Uczestnik

Jutro o 19.05 na TVN7 pierwszy odcinek The Nine, serialu interesującego z kilku względów, m.in. ze względu na to, że jedną z głównych postaci gra John Billingsley, czyli Phlox z ENT.

Toreth
    Uczestnik

To ten o napadzie na bank? Obejrzałam wszystkie odcinki, które nakręcili, wciągający, więc polecam. Szkoda tylko, że odcinków tak niewiele.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram