Właśnie skończyłem grać w Fallouta 2 (czasem każdy musi się pobawić) - głosy dwóch postaci wydawały mi się dziwnie znajome, sprawdziłem - dubbinguje je Michael Dorn.
Gdzie nie spojrzę, tam Michael Dorn - właśnie oglądałem I Am Weasel na Cartoon Network ( 😀 ), rzuciły mi się w oczy napisy końcowe - w oryginale głównego bohatera dubbinguje własnie on.
W najbliższy poniedziałek, 27 VII o 22.00 na TVN7 ekranizacja Nowego Wspaniałego Świata m.in. z Leonardem Nimoy'em oraz Danielem Dae Kimem (astronauta z planety z przyśpieszonym czasem z VOYa, no ale głównie znany z Lost).
W najbliższy poniedziałek, 27 VII o 22.00 na TVN7 ekranizacja Nowego Wspaniałego Świata m.in. z Leonardem Nimoy'em oraz Danielem Dae Kimem (astronauta z planety z przyśpieszonym czasem z VOYa, no ale głównie znany z Lost).
Nimoy jest w tym dobry (gdzie zresztą nie jest?), ale ekranizacja wyjątkowo kiepska.
Wcześniej była mowa o głosie jakiego Worf udzielił pewnej łasicy. Kolejną kreskówką w której możemy go usłyszeć jest Megas XLR a konkretnie odcinek All I Wanted Was a Slushie. Zagrał tem obcą mega-niszczącą maszynę.