Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

W ST takie świętoszki, a w Columbo w morderców się zamieniają, no 😀

Mnie to też zadziwiło - a jacy wiarygodni do tego! Aż ciarki idą po grzbiecie.

Eviva
    Uczestnik

W tą środe o godzinie 20.00, na TV4, bedzie szedł film "Pożar w Oakland", gdzie główną rolę gra Le Var Burton. Mówi Wam to coś?

zdarom
    Uczestnik

Oczywiście. Taki jeden chłopek ze śmiesznymi okularkami.

Eviva
    Uczestnik

Oczywiście. Taki jeden chłopek ze śmiesznymi okularkami.

Chłopek-roztropek w kolorze żałobnym. Postać jako taka nudna (gdzie mu do Scotty'ego), ale aktor naprawdę dobry.

Match
    Uczestnik

Właśnie skończyłem grać w Fallouta 2 (czasem każdy musi się pobawić) - głosy dwóch postaci wydawały mi się dziwnie znajome, sprawdziłem - dubbinguje je Michael Dorn.

Cross
    Klucznik

Właśnie skończyłem grać w Fallouta 2

Obie części to mistrzostwo świata, szkoda tylko tej tragicznej trójki...

Match
    Uczestnik

Gdzie nie spojrzę, tam Michael Dorn - właśnie oglądałem I Am Weasel na Cartoon Network ( 😀 ), rzuciły mi się w oczy napisy końcowe - w oryginale głównego bohatera dubbinguje własnie on.

Dołączona grafika

Toreth
    Uczestnik

Przypomniałeś mi... "Heroes" - dwa odcinki sezonu 3 - Michael Dorn... jako prezydent USA o ile dobrze pamiętam 😀

Barusz
    Uczestnik

W najbliższy poniedziałek, 27 VII o 22.00 na TVN7 ekranizacja Nowego Wspaniałego Świata m.in. z Leonardem Nimoy'em oraz Danielem Dae Kimem (astronauta z planety z przyśpieszonym czasem z VOYa, no ale głównie znany z Lost).

Eviva
    Uczestnik

W najbliższy poniedziałek, 27 VII o 22.00 na TVN7 ekranizacja Nowego Wspaniałego Świata m.in. z Leonardem Nimoy'em oraz Danielem Dae Kimem (astronauta z planety z przyśpieszonym czasem z VOYa, no ale głównie znany z Lost).

Nimoy jest w tym dobry (gdzie zresztą nie jest?), ale ekranizacja wyjątkowo kiepska.

finidi
    Uczestnik

Nie wiem czy to już było. W odcinku 1x07 Macgyver 'hellfire', jedną z ról gra Nana Visitor.

Flashbones
    Uczestnik

Nie wiem czy to już było. W odcinku 1x07 Maqcgyver 'hellfire', jedną z ról gra Nana Visitor.

Potwierdzam, nie tak dawno oglądałem ten odcinek, tylko, że na pierwszy rzut oka nie rozpoznaje się jej bez bajoranskiego nosa.

finidi
    Uczestnik

W dzisiejszym odcinku serialu komediowego "Jim wie lepiej" na Komedy Central znów jedna z ról zagrała Nana Visitor czyli Kira Nerys.

finidi
    Uczestnik

W odcinku 1x11 'nightmares' serialu MacGyver, jedną z ról zagrał Robert O’Reilly znany jako Gowron z serialu DS9.

Coen
    Uczestnik

Wcześniej była mowa o głosie jakiego Worf udzielił pewnej łasicy. Kolejną kreskówką w której możemy go usłyszeć jest Megas XLR a konkretnie odcinek All I Wanted Was a Slushie. Zagrał tem obcą mega-niszczącą maszynę.

Odcinek ten można obejrzeć tutaj

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram