Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Ależ wcale mnie nie zrozumiałeś. Chodzi mi o to, by nie robić z Kirka pijanego dziecka we mgle, bo i chodzący ideał Picard bez swoich załogantów niejeden raz by przepadł. Wiem,że czasy Picarda to nie czasy Kirka, bo przepisy i te rzeczy. Nie świadczy to jednak na niekorzyść Kirka.

zdarom
    Uczestnik

Ani na niekorzyść Picarda.

Toreth
    Uczestnik

Odcinek 6 sezonu Without a Trace (nie wiem, jak to się w PL nazywa, "Bez śladu"?) - Michael Dorn (Worf).

Barusz
    Uczestnik

"Bez śladu", na TVN7 obecnie leci ;)Connor Trinneer czyli Trip z Entka był w ostatnich tygodniach w dwóch odcinkach siódmego sezonu 24 i raz w drugim sezonie Kronik Sarah Connor.

Toreth
    Uczestnik

Criminal Minds 4x21: John Billingsley (Phlox, ENT)

zdarom
    Uczestnik

Anthony Zerbe czyli admirał Dougherty ze Star Trek: Rebelia grał w 2 ostatnich częściach Matrixa.

Reyden
    Uczestnik

Wczoraj leciał Alien 4 .Jedną z ról zagrał Brad Dourif , w ST:VOY grał Lona Sudera .

Barusz
    Uczestnik

Od dziś TVP1 na powrót nadaje Heroes, można sobie przypomnieć Zacharego Quinto czyli nowego Spocka.

Jamjumetley
    Uczestnik

...i George'a Takei 😉

Coen
    Uczestnik

W przedwczorajszym odcinku serialu "Przygody Merlina" mogliśmy ponownie oglądać Alexandra Siddiga w kolczudze na grzbiecie. Miło widzieć jak podziałał na Bashira przykład Worfa i zajął się krzywdzeniem a nie leczeniem ludzi 😉

Barusz
    Uczestnik

Na TVN7 właśnie leci serial z Dianą Muldaur, najbardziej znaną jako dr Pulascy. Normalnie bym jej nie poznał (to 1974 r., więc różnica wieku poważna), ale jak klikałem po kanałach to akurat patrzyła prosto w ekran, a ona naprawdę ma to coś w spojrzeniu 😉

zdarom
    Uczestnik

W filmie Adrenalina 2: Pod napięciem wystąpił John de Lancie czyli Q z TNG i VOY. Wcielił sie w postać prezentera.

Eviva
    Uczestnik

Wczoraj na kanale Universal leciał film z serii "Colombo" pt "Motyl w odcieniu szarości". Mordercę grał William Shatner.

Toreth
    Uczestnik

W ST takie świętoszki, a w Columbo w morderców się zamieniają, no 😀

zdarom
    Uczestnik

Dziś oglądałem "8 części prawdy" i była tam nasza nowa Uhura z STXI. Nie miała dużej roli ale zawsze :glare: I jeszcze (może nie powinienem pisać ale trudno) był tam agent James Ellison z Terminator: Kroniki Sary Connor i Dr Jack Shephard z LOST.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram