Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

W niedzielę bodajże na TV Puls emitowano film "Gwiazdkowa noc" w którym wystąpił William Shatner czyli Kapitan James Tyberiusz Kirk

Ale w wersji mocno nad... jedzonej zębem czasu, niestety.Trzeba go było widzieć w horrorze "Incubus" - można by go zjeść na surowo

Cross
    Klucznik

W drugiej części opowiastki o angielskich chuliganach stadionowych ("Green Street Hooligans 2", notabene w jedynce grał Elijah Wood - Frodo Baggins we "Władcy Pierścieni") rolę funkcjonariuszki więzienia gra Marina Sirtis (Deanna Troy w ST TNG). Polecam tylko jako ciekawostkę, gdyż Sirtis dla odmiany gra tutaj tzw. cold bitch (nieudolnie zresztą), a film jest grubo poniżej przeciętnej - przewidywalna do bólu fabuła, typowy film o brutalności za kratami. W czym to teraz ludziom przychodzi grać... 😐

Match
    Uczestnik

Nie wolno zapomnieć o występach Patricka Steawrta w "Ulicy Sezamkowej"

Polecam zwłaszcza ten: http://www.youtube.com/watch?v=hl6VpmjKZAs

Spadłem z krzesła 😀

Anonimowy
    Gość

Wczoraj na TV4 po raz kolejny leciał "Dzień Niepodległości" gdzie niewielką rolę naukowca ze strefy 51 grał Brent Spiner (Data z TNG). Gdyby nie nos i głos za ch... nie idzie go rozpoznać ;).

zdarom
    Uczestnik

W House S05E12-Painless wstąpił Anthony Montgomery czyli Travis Mayweather z Star Trek Enterprise.

Barusz
    Uczestnik

W filmie, który TVN7 nada dziś o 22.00 będzie można zobaczyć tuż-przed-TNGowskiego Patrica Stewarda, który będzie miał wąsy ;]

Eviva
    Uczestnik

W filmie, który TVN7 nada dziś o 22.00 będzie można zobaczyć tuż-przed-TNGowskiego Patrica Stewarda, który będzie miał wąsy ;]

Z wąsami czy bez, i tak go nie znoszę.

zdarom
    Uczestnik

Przecież to dobry aktor, moja ocena bazuje na X-men i Star Trek.

Barusz
    Uczestnik

Według mnie też dobry 😉 Ale mimo to wiem, że można go nie lubić ;)Patric Staward jest teraz na TVP1, w filmie Tajemnicza Wyspa część I. Nie wiem kiedy będzie druga, jak ktoś chce niech sobie sprawdzi.

EDIT

Pisaliśmy jednocześnie ;)llllllllV

Cross
    Klucznik

Właśnie na jedynce leci "Tajemnicza wyspa" i też jest Steward :)Heh, dubel 🙂

Flashbones
    Uczestnik

Stewart jest dobry, zwłaszcza za role Picarda w TNG

Eviva
    Uczestnik

Ja mu zdolności aktorskich nie odmawiam, ja go tylko nie lubię i tyle. Wiem,że to bardzo utalentowany człowiek,w końcu w teatrze szekspirowskim nie rozdają nagród za friko. To jednak za mało,żebym go polubiła.

Flashbones
    Uczestnik

Ja wole Picarda od Kirka ponieważ bez Spocka to Kirk byłby biedny, a Picard był twardy i samodzielny

Eviva
    Uczestnik

Ja wole Picarda od Kirka ponieważ bez Spocka to Kirk byłby biedny, a Picard był twardy i samodzielny

Maszprawo. Ja jednak zdecydowanie wolę Kirka, który wbrew temu, co piszesz, radził sobie ze Spockiem tak samo, jak bez Spocka. Jeśli chodzi Ci o to, że Spock parę razy uratował sytuacje, to policz sobie, ile razy Picard wychodził z opresji dzięki któremuś z członków zalogi. To niczego nie dowodzi.

zdarom
    Uczestnik

Eviva weź pod uwagę że w TNG każdy kapitan (nie tylko Picard) był ograniczony przez przepisy tylko do siedzenia na statku i wydawaniu rozkazów. W TOS'ie kapitan więcej czasu spędzał w terenie i co robił osobiście ale później GF to zmieniła aby nie narażać życia kapitana. Tylko w kinowych filmach było inaczej.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram