Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • zdarom
    Uczestnik

Co niby jest na tej stronce?I czemu proponujesz zakończenie tematu?

Piotr
    Klucznik

Strona to Internet Movie Database - nazwa mowi wszystko. Tylko ze nikt nie siedzi tam non-stop i nie szuka gdzie kto gral (no, chyba ze r_ADM 😉 ), wiec topic pewnie bedzie uzywany. 😉

Anonimowy
    Gość

W 18 odcinku 2 sezonu "The outer limits" jedną z głównych ról gra Will Weaton (Wesley Crucher). A żeby było ciekawiej jego planowym partnerm jest Colin Nemec grajacy przez jeden cały sezon w SG-1 zastepcę dr Jacksona.

r_ADM
    Uczestnik

Tylko ze nikt nie siedzi tam non-stop i nie szuka gdzie kto gral (no, chyba ze r_ADM )

a myslisz, ze kogokolwiek obchodzi kogo i gdzie graly dwudziesto-planowe postaci z 39 odcinka tos ? 😛

zdarom
    Uczestnik

Nie wiem jak inni ale ja tak myślę

Piotr
    Klucznik

To po prostu takie ciekawostki. Niektorzy to lubia. 😉

zdarom
    Uczestnik

Nie wiem czy ktoś już to pisał (dużo stron jest do przeczytania a ja jestem leniwy) ale niejaki Colm Meaney czyli Miles Edward O'Brien z DS9 grał w "Con Air".

Reyden
    Uczestnik

Ile to już razy tu było , podobnie jak kilka innych wystąpień aktorów ST w innych filmach czy serialach . Swoją drogą aktor grający Oberotha w SGA wystąpił raz w TNG , zagrał Timcina w odcinku pt. Half a Life .

zdarom
    Uczestnik

W SG-1 s01e07 pojawili się Noxowie i w jednego z nich dokładnie Anteausa wcielił się Armin Shimerman czyli Quark z DS9.

Zuza
    Uczestnik

Yyyy... nikt nie widział trailerów do C&C: Red Alert 3? Nikt nie gra?Sulu wygłaszający słynną kwestię "All your base are belonged to us" jest wart zerknięcia 😆

Eric Keitel
    Uczestnik

Ogólnie wszystkie kwestie Sulu w nowym C&C są warte przytoczenia 😉 Chociaż i tak najlepiej jak dla mnie wypadł rosyjski naukowiec, znany też z roli pewnego stukniętego astronauty z Armageddona 😉

Mar
    Uczestnik

Alexander Siddig (dr Bashir) gra w "Doomsday" Johna Hatchera - premiera Wielkiej Brytanii. Niestety nie ma go zbyt dużo na ekranie, a sam film to straszne badziewie. Polecam tylko zagorzałym wielbicielom pana doktora 🙂

Cross
    Klucznik

I w nowym filmie "Doomsday" - Aleksander Siddig (dr Julian Bashir w ST DS9) jako premier Hatcher. Na marginesie: sam film jest kompletną porażką...

To zaczyna być bez sensu, nikt nie czyta poprzednich postów. Dobrze chociaż że zgadzamy się co do oceny filmu 🙂

Krusty
    Uczestnik

A mi się podobał.

zdarom
    Uczestnik

Marina Sirtis czyli Doradca Deanna Troi z TNG wystąpiła w Stargate SG-1 S04E07 (Watergate), a wczoraj na TVN7 leciał film "Spokojnie to tylko awaria i wystąpił tam William Shatner.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram