Forum Fantastyka Star Trek Inne role aktorów ze Star Treka

Inne role aktorów ze Star Treka

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 604 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Reyden
    Uczestnik

Matt McCoy grajacy w TNG 3x08 Devinoni Ral-a zagrał też w Akademii Policyjnej V i VI .

Anonimowy
    Gość

Rene Auberjonois czyli Odo z DS9 zagrał jedną z ról w jednym z odcinków 3 sezonu SG-1.

Eviva
    Uczestnik

A widzieliście młodziutkiego Shatnera w "Braciach Karamazow"? Grał Aloszę. I grał naprawdę dobrze. Był przesłodki jako rosyjski mnich, można się zakochać na śmierć.

Lo'Rel
    Uczestnik

Rene Auberjonois grał w jednej z części Akademii Policyjnej, Connor Trinner grał w zdaje się SGA (choć może pomyliłem serie), Patrick Stewart w Teorii Spisku, Nicole DeBoar w Cube (rewelacyjny film) oj wiele wiele tego było...

stachuj
    Uczestnik

cześć, to mój pierwszy post xPjest taki serial, 'dexter' o seryjnym mordercy, takie tam, ah, naliczyłem sie trzech aktorów z ST :Djuż wam mówię:- tasha yar (denise crosby)- adm. patterson (dakin matthews) (voy: 'relativity')- seska (martha hackett)poza tym ostatnio oglądałem sporo filmów, w dwóch; 'kawaler' i 'wielki podryw' pojawiła się- rain robinson (sarah silverman) (voy: 'future's end' I i II)'the shawshank redemption'- capt. benjamin maxwell (bob gunton) (tng: 'tho wounded' - bardzo fajny odcinek tak by the way ;P)kojarzycie te serie 'masters of horror'? w odcinku 'jasnowłose dziecko' grała- noss (lori petty) (voy: 'gravity')'królowa'- zefram cochrane + kilka innych xD (james cromwell)* * *no dobra, te widziałem w przeciągu ostatniego tygodnia (mniej-więcej), okazało się że niewygodnie było ich napisać najpierw postaciami z ST, bo na przykład cromwell grał pare osób, ale cóż, chyba dacie rade to odszyfrować xD 😀 ostatnio ogladam duzo filmów i tylko czekam na postacie z ST i jak jakies zobacze to sie ciesze =P zmeczyłem sie, ide se skrecic petka 😀

Reyden
    Uczestnik

James Cromwell zagrał też w filmie Egzekutor .Zaś w The Pretender 2x07 zagrał Daniel Dea Kim , znany z jednego epizodu Voyagera ( tez o planecie z przyśpieszonym upływem czasu ) .

Eviva
    Uczestnik

Oglądam właśnie odcinek serialu "Colombo" pt :"Zaszyta zbrodnia". Leonard Nimoy gra tam bardzo sympatycznego lekarza, który bardzo niesympatycznie morduje każdego, kto mu stanie na drodze.

Lo'Rel
    Uczestnik

I jak nie lubić takiego mordercy 🙂

Eviva
    Uczestnik

I jak nie lubić takiego mordercy 🙂

No właśnie. Byłam wściekła na Colombo, że go rozpracował - jak pokurcz śmiał?

Anonimowy
    Gość

W jednym z odcinków 3 sezonu SG-1 grała Marina Sirtis (Deanna Troy z TNG)

Piotr
    Klucznik

I miala fajny rosyjski akcent. 😉

Eviva
    Uczestnik

Szkoda tylko, że włosy miała ściągnięte i przylizane - ledwo ją poznałam.

zdarom
    Uczestnik

Właśnie oglądałem Battlestar Galctice i w 6 odcinku 4 sezonu była Nana Visitor (Kira Nerys w ST DS9)A w tamtym tygodniu na Polsacie w serialu CSI: Miami był John Billingsley czyli Dr. Phlox z Entaka.

Anonimowy
    Gość

Do poznania była wyłącznie po nosie 😉 dobrze, że operacji sobie na niego nie zrobiła w międzyczasie. Ale akcent był wprost uroczy. To tak tytułem OFF

Eviva
    Uczestnik

Do poznania była wyłącznie po nosie 😉 dobrze, że operacji sobie na niego nie zrobiła w międzyczasie. Ale akcent był wprost uroczy. To tak tytułem OFF

Po nosie i po oczach - są śliczne.

A William Shatner w czasach swej bezgrzesznej młodości zagrał jeszcze kapitana kawalerii w westernie "Jak zdobywano Dziki Zachód". Wyglądał - uch, ciasteczko.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 604 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram