cześć, to mój pierwszy post xPjest taki serial, 'dexter' o seryjnym mordercy, takie tam, ah, naliczyłem sie trzech aktorów z ST :Djuż wam mówię:- tasha yar (denise crosby)- adm. patterson (dakin matthews) (voy: 'relativity')- seska (martha hackett)poza tym ostatnio oglądałem sporo filmów, w dwóch; 'kawaler' i 'wielki podryw' pojawiła się- rain robinson (sarah silverman) (voy: 'future's end' I i II)'the shawshank redemption'- capt. benjamin maxwell (bob gunton) (tng: 'tho wounded' - bardzo fajny odcinek tak by the way ;P)kojarzycie te serie 'masters of horror'? w odcinku 'jasnowłose dziecko' grała- noss (lori petty) (voy: 'gravity')'królowa'- zefram cochrane + kilka innych xD (james cromwell)* * *no dobra, te widziałem w przeciągu ostatniego tygodnia (mniej-więcej), okazało się że niewygodnie było ich napisać najpierw postaciami z ST, bo na przykład cromwell grał pare osób, ale cóż, chyba dacie rade to odszyfrować xD 😀 ostatnio ogladam duzo filmów i tylko czekam na postacie z ST i jak jakies zobacze to sie ciesze =P zmeczyłem sie, ide se skrecic petka 😀