Forum Trek.pl Newsy Fantastyka Hugh Jackman na siłowni? Przygotowania do "Wolverine 2"

Hugh Jackman na siłowni? Przygotowania do "Wolverine 2"

Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

A narzekają na facetów, gdy się na jakąś aktorkę gapią... ;P

Zuza
    Uczestnik

Pff my mamy wyższy poziom podziwiania :PWidzisz tu gdzieś komentarze w stylu "łaaa, ale cycki!"?

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie wiedziałem, że uwagi typu: wolisz go w koszulce czy bez, czekam aż ktoś zedrze z niego tę koszulkę, jest wyższym sposobem podziwiania ;>Kurde, człowiek to się całe życie czegoś uczy 😉

Manul
    Uczestnik

Jest jednak przewaga w podziwianiu Jackmana nad podziwianiem jakiejkolwiek aktorki.Nie ma takiej aktorki któraby była tak szeroka w klacie jak Hugh! - Oto słowa Manul! Jedyna prawdziwa prawda i słuszna słuszność!

Silver Phoenix
    Uczestnik

...Zależy, jaki rodzaj filmów masz na myśli...

Lo'Rel
    Uczestnik

Manul, nie byłbym tego taki pewny 😉

Manul
    Uczestnik

Pomijając oczywiście aktorki z filmów, które wszyscy oglądamy, ale nikt się nie przyznaje.

Lo'Rel
    Uczestnik

Hmmm, mówisz o Modzie na Sukces? ;>

Silver Phoenix
    Uczestnik

Gdzie tam. Obstawiam "Baywatch" za czasów świetności Pameli 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

A też brałem pod uwagę, uznałem jednak że Moda jest bardziej wstydliwym tematem 😀

Manul
    Uczestnik

Zarzekam się, że nigdy nie obejrzałam ani jednego odcinku Mody na Sukces!Dobra...chodziło mi o Baywatch.

Wyświetlanie 11 wpisów - od 16 do 26 (z 26 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram