Forum Fantastyka Star Wars Gwiezdne Wojny

Gwiezdne Wojny

Oznaczony: 

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 330 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Cross
    Klucznik

Zgadzam się z poprzednikiem. Nowe SW to bieda przeokrutna. Tak jak zresztą nowy ST 🙂

Dalek
    Uczestnik

Cóż, trzeba się pogodzić z tym, że niczego innego już nie dostaniemy i cieszyć się z dobrych produkcji EU, dla których, dzięki premierom filmów, skończyło się moratorium na ten okres w dziejach odległej galaktyki.

Lo'Rel
    Uczestnik

Bo aktorzy to taki drobny szczegół o którym Lucas zapomniał, dopiero na końcu zastanawiał jak ich dopasować do efektów...

Elvenking
    Uczestnik

Może jeszcze za naszego życia doczekamy się ekranizacji KotOR-ów...? 🙄

Cross
    Klucznik
    Infango
    Uczestnik

premierowy odcinek SW TCW, nie wiedziałem że można zrobić ten serial jeszcze gorszym ...

Krusty
    Uczestnik

premierowy odcinek SW TCW, nie wiedziałem że można zrobić ten serial jeszcze gorszym ...

W sumie serial mam w dupie i dla mnie nie istnieje ale jak czytam że ma być w nowym sezonie Quinlan Vos to mam ochotę wybrać się do USA i spalić rancho Lucasa za to robi z moim ulubionymi postaciami najpierw Obi i Kit Fisto potem klony ARC teraz Vos. I tego nienawidzę w SW, Lucas i jego widzimisię, nieważne że ktoś wziął jego jednowymiarowe postacie z filmów i zrobił z nich żywe postacie w komiksach czy książkach to on przychodzi i wszystko przekreśla. Wtedy czuje się jakby ktoś wyrwał mi kawałek ulubionej książki czy filmu i zastąpił jakimś bełkotem.

Jamjumetley
    Uczestnik

I dlatego nie mówcie mi, że gry/książki/komiksy to kanon. Wygląda to mniej-więcej tak: "Piszcie historie, rozwijajcie świat, zarabiajcie dla Star Wars pieniądze, a gdy wpadnę na genialny pomysł, żeby nabić jej jeszcze więcej, wywalę waszą pracę do kosza i nie będzie nic znaczyć".Moim zdaniem liczą się tylko filmy i seriale animowane które dostały błogosławieństwo, choć tych ostatnich nie znam.

Krusty
    Uczestnik

Kanon to niby książki i komiksy ale papa Lucas nie lubi lepszych od siebie więc co zdolniejszym i z własnym zdaniem daje kopa w tyłek vide Genndy Tartakovsky i Karren Travis czy Outlander(choć on zajął bezpieczną pozycje z dala od oczu Lucasa i jego przydupasów więc może pisać w spokoju ).

Infango
    Uczestnik

aż strach się bać co będzie gdy dostanie w końcu kasę z robi serial SW...

Krusty
    Uczestnik

Dostaniesz nową trylogie w odcinkach tylko jeszcze bardziej infantylną... a tak na serio papa Lucas nie zrobi serialu bo nie ma kasy na taki projekt, telewizja to jednak telewizja.

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

Piotr
    Klucznik

Okazuje się, że i Imperium, i Rebelia lubiły propagandę - link.

Cross
    Klucznik
    Galactica
    Uczestnik

Gwiezdne Wojny oglądać oglądałem. Powiem, że muzyka mi sie podobała 😀 Nowsze części mi się bardziej podobają pod względem wyglądu chodź starsze mają ciekawą fabułę.Ogólnie powiem, że przydałaby się 3 trylogia 😀 Co do fryzur Amidali to poza nielicznymi wyjątkami gdzie wyglądała normalnie to o reszcie lepiej nie mówić.Artykuł zaś genialny 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 106 do 120 (z 330 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram