Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Republic of Rome Fortuna Favet Forti

Fortuna Favet Forti

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 697 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • I. Thorne
    Uczestnik

Tylko, że w trakcie normalnej rozgrywki od razu wiadomo kto jest za, a kto przeciw i można podliczyć czy opłaca się dać łapówki.Tutaj nie da się, dlatego złożyłem ten wniosek.

Snoopi
    Uczestnik

Popieram wniosek, chociaż , jest bardzo dziwny.

Alen
    Uczestnik

Również popieram, zawiodłem się i tyle... ale tak szczerze, to zastanawiam się o wycofaniu mandatów i opuszczeniu sceny politycznej.Tak średnio mnie to już bawi 🙂

Lamsen
    Uczestnik

Wniosek przyjęty, gubernatorowie wyjeżdżają na prowincje. Princeps Calpurnius z Aristhoi - wolne wnioski. Poniedziałek, 16.30

fluor
    Klucznik

Zamykamy sesję.

Lamsen
    Uczestnik

Faza rewolucji

Zagrywanie i wymiana kart, deklaracje buntów, decyzje gubernatorów. Poniedziałek, 19.45

I. Thorne
    Uczestnik

Gubcie rozwijają, powołują i kradną.Teraz rozgrywka mi sie podoba. Czekam na starą republikę.

Lamsen
    Uczestnik

Nie widzę zainteresowania dalszą grą, może na razie zamkniemy / zawiesimy tę rozgrywkę?

fluor
    Klucznik

Ja przez najbliższe 2 tygodnie nie mam czasu na myślenie, więc poprę zawieszenie 🙂

Alen
    Uczestnik

Ja przez najbliższe 2 tygodnie nie mam czasu na myślenie, więc poprę zawieszenie 🙂

Też jestem za zawieszeniem, na jakiś czas. :]

I. Thorne
    Uczestnik

To do kiedy przerwa?

Lamsen
    Uczestnik

dopoki nie pojawia sie sygnaly od zainteresowanychkart w talii zostalo na 2-4 tury jeszcze.

fluor
    Klucznik

To jak, gramy? :>

I. Thorne
    Uczestnik

Orphanus wciąż są gotowi bronić Republiki przez separatystami.Ale od razu mówię, że między 23 a 29 sierpnia mnie nie ma.

Lamsen
    Uczestnik

No dobrze, ze 2 osoby sie wypowiedza i mozemy kontynuowac.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 631 do 645 (z 697 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram