Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Euro 2008

Euro 2008

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • The D
    Uczestnik

To może coś na rozluźnienie atmosfery po meczu (choć niekoniecznie poprawę humoru):

http://howardwebb.110mb.com/kaczor.jpg (mimo adresu obrazek NIE MA nic wsólnego z sędzią Webbem)

BTW - kolejny ładny mecz Holandii.

Pitmistrz
    Uczestnik

Niestety link nie działa.

The D
    Uczestnik

Wygląda, że strona została usunięta. A szkoda, bo zdjęcie Kaczora z prezydentem Austrii na trybunie VIP było na prawdę pocieszne.

Enterprise J
    Uczestnik

Według mnie Euro wygra Holandia.

Piotr
    Klucznik

Koniec zludzen i nadziei - nie twierdze, ze ja jakies mialem, wszelkie przewidywania kibicow przed meczem wywolywaly we mnie atak wesolosci, ale wczorajszy wystep Polakow zniesmaczyl mnie wybitnie. Niewazne jakiego trenera maja, zawsze na mistrzostwach nie potrafia grac. Sam Boruc wart jest wiecej niz cala ta druzyna. Wstyd.Czesi niestety tez odpadli. Szkoda, liczylem ze powalcza. Za to Chorwacja gra dalej i w dobrym stylu. Ciekawe czy dorowna Holandii.

Comm_Luke
    Uczestnik

Wczorajszy mecz był już totalną tragedią. Przerażające jest to, że w poprzednich meczach niewiele, ale mieli jeszcze jakieś spójne akcje. Tym razem żaden totalnie nic nie pokazał. Z wyjątkiem Boruca oczywiście. Jak to ujął któryś z komentatorów to był mecz Borus kontra (Niemcy/Austria/Chorwacja). Obecnie liczę na finał Chorwacja - Holandia.

Enterprise J
    Uczestnik

Nasza drużyna,nie licząc Boruca i Rogera pokazała że nie umie grać w piłkę.Zagrali drugą połowę z Austrią dobrze i można było liczyć na zwycięstwo,a tu co:TOTALNA KLAPA NA CAłEJ LINI !!!

fluor
    Klucznik

Jak obstawiacie wynik finału? Obawiam się, że Niemcy zwyciężą prawem gospodarzy, bo gra jest wyrównana.

Anonimowy
    Gość

Helmuty mają więcej szczęścia niz rozumu więc wygrają chociaż pewnie nie powinni, ale sercem jestem przy Hiszpanach. Ale oglądam bez emocji jak na Volcana przystało.

Hemrod
    Uczestnik

Jest już 1:0 i pod koniec Helmuty będę beczeć 😀

Anonimowy
    Gość

jak widzę obie drużyny atakują więc wszystko może być. Obstawiam 2:1 dla Hiszpanów.No!!!!!! Wreszcie Helmuty w d... dostały. Raz sprawiedliwości stało się zadość.

Piotr
    Klucznik

A jednak wyszlo 1:0 - ciesze sie, ze Hiszpanie wygrali, bo pokazali w turnieju gre lepsza niz Niemcy. Po tym jak odpadly naprawde ciekawie grajace druzyny, jak Turcja czy Rosja, ktora okazala sie spora niespodzianka, zwyciestwo Niemcow sprawiloby, ze bylbym mocno niepocieszony.

Dalek
    Uczestnik

A mi prad w 89 minucie wyłączyli.Dobrze, że jest internet w komórce :P.I się bardzo cieszę, żęHiszpanie wygrali ;P.

Wyświetlanie 13 wpisów - od 16 do 28 (z 28 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram