Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

Witamy, witamy, i jak widać, na dzień dobry nie strzelamy. ;> Więc to tyle, jeśli chodzi o enemy territory. 😉 Wbrew pozorom sporo z nas zna i lubi świat SW, więc jeśli kiedyś dostaniesz fazerem lub bat'lethem, to tylko z sympatii. 😉

Eviva
    Uczestnik

Cześć, Nowy. Miło Cię poznać.

fluor
    Klucznik

Witamy, Jedi 🙂 Byłeś na Avangardzie/TrekSferze w tym roku?

Wbrew pozorom sporo z nas zna i lubi świat SW, więc jeśli kiedyś dostaniesz fazerem lub bat'lethem, to tylko z sympatii.

Tylko nie zapomnijcie ustawić tego fazera na ogłuszanie, heh.

Byłeś na Avangardzie/TrekSferze w tym roku?

Ech, nie miałem okazji. A wielka szkoda, bo byłoby ciekawie wziąć udział w dyskusji "SW vs ST", co to miała tam miejsce...

Romek 63
    Uczestnik

Witam wszystkich 🙂 Mam 18 lat i zamiast uczyć się do matury oglądam Treka :D.

Witam także 🙂 Miło że fanów Star Trek'a nam przybywa :yes: Szczególnie jeśli to kobiety, bo one są tu w mniejszości jakoś 🙄 Gotów jestem nawet przeżyć to, że nie wspomniałaś o ST. Enterprise :>

Piotr
    Klucznik

Romek, zanim kupisz kwiaty, upewnij się może co do bycia kobietą. ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy Jedi 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Romek, zanim kupisz kwiaty, upewnij się może co do bycia kobietą. ;>

Jeśli ktoś umieszcza w swoim profilu fałszywe dane to już na to nic nie poradzę 😆 Poniżej kopia danych z profilu:

Prywatne informacje

Shina

[Forum] Załogant

18 lat

Kobieta

Piotr
    Klucznik

Prywatne informacje

Shina

A wiesz, to ciekawe. Cytujesz wypowiedź z marca, a teraz witał się ktoś inny. ;>

Zarathos
    Uczestnik

Warsie! Szykować stosy!

Romek 63
    Uczestnik

A wiesz, to ciekawe. Cytujesz wypowiedź z marca, a teraz witał się ktoś inny. ;>

Bo dopiero teraz odkryłem tę zakładkę z powitaniami i postanowiłem trochę nadrobić zaległości 🙄

Jedi Nadiru Radena także witam, aczkolwiek odniosłem wrażenie, że to jakiś stary znajomy wielu forumowiczów, więc na pewno nie czuje się tu opuszczony i niezauważony 🙄 A inni nie koniecznie 😀 A tak w ogóle to coś Ty się mnie tak uczepił w tej sprawie, czy ja Tobie zwracam uwagę na czyje posty odpowiadasz 😉 . Bez urazy oczywiście ;D

Zuza
    Uczestnik

Romek - nieopatrznie wkroczyłeś na tereny łowieckie FO...

Poza tym gdybyś zajrzał we wcześniejsze posty:

Niezbyt interesuje mnie płeć przeciwna, wolę dziewczyny.

🙄

Piotr
    Klucznik

Jedynie rozwiewam wątpliwości. ;>

Romek 63
    Uczestnik

Ok. Dzięki za ostrzeżenie :yes: Ale już się obawiałem, że Piotr sprawdził osobiście i okazało się, że Shina jednak nie jest kobietą :wacko:

Eviva
    Uczestnik

Ok. Dzięki za ostrzeżenie :yes: Ale już się obawiałem, że Piotr sprawdził osobiście i okazało się, że Shina jednak nie jest kobietą :wacko:

To ja Ci się już znudziłam, czy może rozczarowałeś się, zobaczywszy moja facjatę? Ci mężczyźni, żadnemu nie mozna ufać.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram