Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Anonimowy
    Gość

Nie taki PO straszny jak go malują :). Shina. Mam nadzieję, że Cie nie zrażą ostrzeżenia przez PO.

Slawek
    Moderator

Się rozgadali a nie zauważyli, że zarówno Shina jak i Piotr milczą. Czyżby... ;)A tak poważnie to witamy ;>.

Shina
    Uczestnik

Moim zdaniem to dobra metoda - uczyłem się do pierwszego terminu egzaminu z mechaniki i nic, przed drugim oglądałem ds9 i w nagrodę piękna czwórka 😀

Może to i dobra metoda, ale drugi termin to w tym przypadku chyba za rok 😉

Jeśli Twoja ulubiona seria to TOS, toś mi siostra!... bo fanów TOSu to ja muszę wykopywać spod ziemi, psiakość.

Tutaj przydałaby się akcja emo w stylu "nikt mnie nie kocha, nikt mnie nie rozumie, nikt nie czuje tak jak ja, idę się zabić, bo tak mało osób lubi TOSa" 😆

Cicho, cicho, DS9 tez lubi - beda z niej ludzie. ;>

Dzięki, że we mnie wierzycie 😉

Ale to przecież przykazanie raczej dla kadetek, nie ogólnoTSS-owe 😀

Niezbyt interesuje mnie płeć przeciwna, wolę dziewczyny. Czy mam się bać i tak? 😆

Piotr
    Klucznik

Czy mam się bać i tak?

Niestety zaraz zaczna Ci wmawiac, ze tak. ;P

Zuza
    Uczestnik

W takim razie Piotr może jedynie stanowić konkurencję... ale trzeba przyznać - uczciwą :>

Silver Phoenix
    Uczestnik

Tia, uczciwą...Plazma w cewkach skwierczy, że FO dobiera się do kadetek w 3 sekundy.A Ty? 😉

Zuza
    Uczestnik

Co ma uczciwość do tempa? 😮 Nie kłamie, nie umawia się z dwiema na tą samą godzinę, nie podrywa zajętych, rozumie, co znaczy "nie"... Znaczy - uczciwy :)A, że szybki, to inna rzecz :>

cinus
    Uczestnik

Niezbyt interesuje mnie płeć przeciwna, wolę dziewczyny. Czy mam się bać i tak? 😆

No wiesz, w tym półświatku niczego pewna być nie możesz. Witaj w naszej rzeczywistości 😀

Eviva
    Uczestnik

Cicho, cicho, DS9 tez lubi - beda z niej ludzie. ;>

To zależy, jak na to patrzeć - dla mnie to raczej Plama Na Złotej Puszczy, że miesza TOS i DS9, ale de gustibus i tak dalej.

Lo'Rel
    Uczestnik

Shina jak widzisz, trafiłaś do świrów 😛 chciałaś to masz hehe Witamy 🙂

Krusty
    Uczestnik

Shina jak widzisz, trafiłaś do świrów chciałaś to masz hehe

Witamy

Wypraszam sobie moje drugie boliańskie ja czuje się urażone.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ależ nie chciałem nikogo urazić, jedynie uzmysłowić koleżance, że trafiła w specyficzne środowisko :)Moje drugie Trilliańskie ja przeprasza za zaistniała sytuację 😉

Dzikowy
    Uczestnik

Witam. Stary POGF-owiec zrobił się sentymentalny i powraca. Trochę Was pomęczę, bo gaduła jestem.

fluor
    Klucznik

Ho ho, coraz mniej ludzi pamięta ś.p. POGF 🙂 Witamy...

Piotr
    Klucznik

No prosze, jaka niespodzianka. Tak cos czulem, ze masz spory staz, gdy czytalem Twoje posty. 🙂 Witamy wsrod swoich. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 91 do 105 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram