Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

Witam obu nowych panów. I tego starego co nie miał kompa też 😛

m1ch4l
    Uczestnik

Siema!Ja również od niedawna bawię się w poznawanie Treka (tyle SF się widziało, a jakoś na to najbardziej kultowe nigdy czasu nie było), z tym, że zacząłem od DS9.

Romek 63
    Uczestnik

Także witam nowego forumowicza Trek.pl 🙄

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Aluqah!Krzyż na drogę z tym TOSem † Żartuję oczywiście, ale nie zdziw się, jak będzie kiepsko (przynajmniej na początku) szło 😀

Eviva
    Uczestnik

Hej, nie zniechecajcie ludzia do TOSu! To bardzo nieładnie.

Elvenking
    Uczestnik

TOS to niepodważalna legenda, bez której dziś byśmy tu nie rozmawiali. TOS to odrębna kategoria, tej serii się nie ocenia :)Ah no i witam nowego kolegę!

Trekowiec
    Uczestnik

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Adrian. Jestem t nowy choć znam wasz portal nie od dziś ale ponieważ ubyło mi trochę dyskutantów do treka to zdecydowałem się zarejestrować tutaj. 😎 Jestem fanem treka gdzieś od końca szkoły podstawowej czyli gdzieś od 1990 r. ale wtedy tematyka Star Treka prawie nie istniała w Polsce. Czasem tam TVP 1 puszczała TNG, potem CANAL + w paśmie niekodowanym, potem POLSAT 2 i z roku na rok coraz częściej aż po dzień dziś na Sci-fi, na AXN, itp Kurcze ale ten rynek medialny się pozmieniał przez te lata. 😮 Obecnie powtarzam już któryś raz z kolei Star Trek Voyager od pierwszego odcinka. Jak spojrzę na tą załogę z perspektywy to bardzo ewoluowała z biegiem czasu. Stali się ludźmi szlachetnymi i bardzo zaangażowanymi w tzw "GOOD WILL MISSION" co czasem chyba jednak utrudniało im powrót do domu. Nelix z takiego pajaca czasem stał się odpowiedzialnym i błyskotliwym ambasadorem Voyagera w kwadrancie Delta, Janeway przestała mieć tylko przed oczami niczym na szkłach kontaktowych regulamin gwiezdnej floty a stała się bardziej przyjacielska i oportunistyczna. 🙄 Bardzo fajny serial choć i inne z treka też znam i lubię ale chyba najbardziej cenię sobie Voya. Ot taki sentyment. 😎

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy na pokładzie!Ech, Intrepid class... cudowny okręt.

Eviva
    Uczestnik

Cześć, Adi 🙂 Miło cię widzieć. Czuj się jak u siebie.

Zarathos
    Uczestnik

TOS to odrębna kategoria, tej serii się nie ocenia

Bo nie ma co oceniać. No, chyba, że ubiory żeńskiej części załogi.

A kolegów Trekkies witam.

Eviva
    Uczestnik

Zarathos jak zawsze bluźni... :[

KaraThrace
    Uczestnik

No tak, jak zawsze, już się przywitałam ale tu też postawię kolejkę wszystkim na powitanie.

Dołączona grafika

Romek 63
    Uczestnik

Witamy i dziękujemy za piwo 😀

fluor
    Klucznik

So say we all! 🙂

Barusz
    Uczestnik

Nothing but the beer... eeeee rain ;)Witamy na pokładzie 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 526 do 540 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram