Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Match
    Uczestnik

Porównania DS9 do B5 są bardzo nietrafione - ten pierwszy jest doskonałym serialem, temu drugiemu brakuje wszystkiego co mogłoby uczynić go interesującym dla widza 😈

Eviva
    Uczestnik

Porównania DS9 do B5 są bardzo nietrafione - ten pierwszy jest doskonałym serialem, temu drugiemu brakuje wszystkiego co mogłoby uczynić go interesującym dla widza 😈

Chyba na odwrót - w porównaniu z DS9 B5 jest arcydziełem.

Match
    Uczestnik

Nie masz racji i w dodatku nie potrafisz się do tego przyznać.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ale wy macie problemy DS9 jest najlepszym z treków a B5 jednym z 3 najlepszych seriali SF jakie powstały. Nr3 to oczywiście SG1 jak by ktoś się pytał.Wszystkie są super a jak ktoś ma inne zdanie to znaczy że jest w błędzie i powinien zmienić swoje poglądy.

Match
    Uczestnik

Żarty, żarty.Ale tak czy inaczej B5 nie mogę oglądać.

Barusz
    Uczestnik

Match wciela się w Sheldona z Big Bang Theory 😉

Match
    Uczestnik

Jeśli chodzi o B5, to byłem pierwszy - Sheldon tylko przekuł myśl w zdanie - "nobody watches Babylon 5" 😀

Eviva
    Uczestnik

Wzajemnie.

Piotr
    Klucznik

Shelly, shut up. ;>

m1ch4l, a próbowałeś Firefly? Krótkie, a wybitne.

Match
    Uczestnik

Wybitne to za duże słowo, ale faktycznie serial b. dobry i szkoda, że go nie ciągnęli.

m1ch4l
    Uczestnik

Jasne, że próbowałem. I Firefly i Serenity. Rozumiem argumenty wielbicieli, ale raczej nie dołączę do ich grona. Niezbyt podszedł mi westernowy klimat, więc oglądałem głównie dla postaci.

Piotr
    Klucznik

Bo to właśnie postacie i ich relacje są wybitne. 😉

Aluqah
    Uczestnik

Witam!Mam 25 lat i jestem z Mysłowic, niedawno obejrzałem całego pełnometrażowego ST i przyznam że zachorowałem na to nieuleczalnie :). Dziś wielki dzień bo zaczynam oglądać TOS a potem wszystkie inne serie wg. kolejności którą gdzieś tu radziliście!Pozdrawiam! 😎

Barusz
    Uczestnik

Witaj, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił przed ekranem do kwadratu 😉 (tj. oglądając seriale i pisząc na forum ;)). Zaczynanie od TOSa jest moim zdaniem złym pomysłem, ale to nie ten temat ;>

fluor
    Klucznik

Wytrwaj w swoim postanowieniu chociaż ze 3 odcinki TOSa 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 511 do 525 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram