Porównania DS9 do B5 są bardzo nietrafione - ten pierwszy jest doskonałym serialem, temu drugiemu brakuje wszystkiego co mogłoby uczynić go interesującym dla widza 😈
Porównania DS9 do B5 są bardzo nietrafione - ten pierwszy jest doskonałym serialem, temu drugiemu brakuje wszystkiego co mogłoby uczynić go interesującym dla widza 😈
Chyba na odwrót - w porównaniu z DS9 B5 jest arcydziełem.
Ale wy macie problemy DS9 jest najlepszym z treków a B5 jednym z 3 najlepszych seriali SF jakie powstały. Nr3 to oczywiście SG1 jak by ktoś się pytał.Wszystkie są super a jak ktoś ma inne zdanie to znaczy że jest w błędzie i powinien zmienić swoje poglądy.
Jasne, że próbowałem. I Firefly i Serenity. Rozumiem argumenty wielbicieli, ale raczej nie dołączę do ich grona. Niezbyt podszedł mi westernowy klimat, więc oglądałem głównie dla postaci.
Witam!Mam 25 lat i jestem z Mysłowic, niedawno obejrzałem całego pełnometrażowego ST i przyznam że zachorowałem na to nieuleczalnie :). Dziś wielki dzień bo zaczynam oglądać TOS a potem wszystkie inne serie wg. kolejności którą gdzieś tu radziliście!Pozdrawiam! 😎
Witaj, mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił przed ekranem do kwadratu 😉 (tj. oglądając seriale i pisząc na forum ;)). Zaczynanie od TOSa jest moim zdaniem złym pomysłem, ale to nie ten temat ;>