Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Cross
    Klucznik

Wystarczy, że od czasu do czasu napiszesz coś niepochlebnego o Williamie Shatnerze. W ten sposób zyskasz jej przychylność, Eviva go szczerze nienawidzi 😎

OmegaOne
    Uczestnik

Wszyscy wiedza ze Shatner to stary pierdziel, nie podpuszczaj ;> no i witam nowych userów naszego wesołego grajdołka.

Eviva
    Uczestnik

Wszyscy wiedza ze Shatner to stary pierdziel, nie podpuszczaj .

Proszę mnie tu nie szydzić z Shatnera, bo zapienię się na cacy! I wypraszam sobie takie uwagi na jego szacowny temat.

Zarathos
    Uczestnik

Ja akurat jestem stary na TSS, ale rok z górką (a może to już dwa?) temu zniknąłem z netu z powodu awarii, delikatnie rzecz biorąc, komputera. A że nie miałem potrzeby kupna nowego, więc żyłem szczęśliwy z książkami, działką i kotem, a z kompem miałem styczność tylko w pracy. Jak ktoś nie miał okazji - polecam spróbować takiej komputerowej diety oczyszczającej.Teraz jestem z powrotem i pewnie prędko nie zniknę, bo komp potrzebny do pracy w domu. Tych, których mnie jeszcze pamiętają pozdrawiam serdecznie i jeżeli będę mógł się do czegoś przydać - mój PW jest znowu czynny.

Jamjumetley
    Uczestnik

Witaj z powrotem Zarathos 😉

fluor
    Klucznik

Miło widzieć kapitanie 😉

Dalek
    Uczestnik

Rok bez kompa O_OZathros jesteś bogiem.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja wytrwałem 2 miechy i to tylko dlatego że miałem bardzo piękną motywację. 😛

m1ch4l
    Uczestnik

CześćW sumie nie wiem czy to forum dla mnie, bo z ST widziałem jedynie kilkanaście odcinków TNG i film Abramsa (oczywiście mam zamiar kiedyś nadrobić wszystko) ale co mi tam :). Widzę, że macie tu dość dużą społeczność fanów SF, więc może znajdę coś dla siebie.Jestem Michał, rocznik 1988, fan Science-Fiction raczej z naciskiem na słówko Science. No i oczywiście wszystkiego, co w kosmosie :).

Pitmistrz
    Uczestnik

Witaj.A Treka polecam zwłaszcza DS9.

m1ch4l
    Uczestnik

O DS9 dużo dobrego słyszałem (najbardziej podobają mi się porównania do rewelacyjnego Babylon 5). Ale 7 sezonów to spore wyzwanie. Jakoś tak mam, że jak się waham co obejrzeć, to biorę to krótsze.

Romek 63
    Uczestnik

Witam fana Science-Fiction raczej z naciskiem na słówko Science i wszystkiego, co w kosmosie 🙂

Barusz
    Uczestnik

U nas też możesz dużo dobrego o DS9 usłyszeć ;)Witaj wśród forumowiczów 😉

Eviva
    Uczestnik

Ja też witam nowego kolegę. A z Treka polecam... wszystko, prócz filmów kinowych. Są w czambuł nieudane i nudne jak tran. Oprócz Abramsa (niestety)

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Michał. My nie tylko Trekkery, więc jak najbardziej - dobrze trafiłeś 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 496 do 510 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram