Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Ji T'Rouble
    Uczestnik

Spoglądając na twoją sygnaturkę, mogę jednoznacznie stwierdzić, że masz wszelkie zadatki na geeka. Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!? 😉

mnie też się zdarzało. ale częściej zdarza się, że znajomi żegnają się ze mną, pokazując ta'al :3

Eviva
    Uczestnik

Spoglądając na twoją sygnaturkę, mogę jednoznacznie stwierdzić, że masz wszelkie zadatki na geeka. Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!? 😉

mnie też się zdarzało. ale częściej zdarza się, że znajomi żegnają się ze mną, pokazując ta'al :3

Na mnie patrzą w pracy trochę podejrzliwie, bo nie rozstaję sie z trekową przypinką.Sama nie wiem, czy to źle, czy to dobrze, ale prawdę mówiąc, I don't care.

Lo'Rel
    Uczestnik

Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!?

JJ, mi się czasem zdarza imitować charakterystyczne syczenie drzwi 😛 hehe, to jest dopiero chore 😀 a rozmowy z windą, to chyba standard 😉

Eviva, na moją przypinkę na torbie już nikt nie reaguje, wszyscy wiedzą, że to ja, ten co ma trochę z głową 🙂

fluor
    Klucznik

Mi się zdarza otwieranie za pomocą mocy rozsuwanych drzwi w supermarketach :>

Lo'Rel
    Uczestnik

Znam to, znam to !!! 😀

Diabeu
    Uczestnik

OMG, widzę, że jest tu całkiem niezłe grono nienormalnych ludzi.Ale to dobrze, bo normalni są nudni w cholerę!

Ji T'Rouble
    Uczestnik

Na mnie patrzą w pracy trochę podejrzliwie, bo nie rozstaję sie z trekową przypinką.Sama nie wiem, czy to źle, czy to dobrze, ale prawdę mówiąc, I don't care.

u mnie na uniwerku prawie każdy ma jakieś przypinki/naszywki/koszulki, więc na moją trekową nikt specjalnej uwagi nie zwraca :C

Szlomson
    Uczestnik

Witam Wszystkich,Buszując ostatnio, szukałem jakiś Polskich stron poświęconych Star Trekowi. Nie spoedziewałem się znaleźć tego sporo i na dobrym poziomie, ale ku memu pozytywnemu zaskoczeniu natrafiłem na trek.pl, wszedłem na forum i widzę fantastyczne, aktywne forum. Toteż jako uważając siebie za fana serii ST, zarejestrowałem się tutaj w celu wymiany poglądów, informacji oraz przy odrobinie szczęścia znaleźć ludzi o podobnych zainteresowaniach :)Także ponownie Witam wszystkich, na imię mi Tomek 😛 aczkolwiek wszyscy znajomi i przyjaciele wołają na mnie Szlomson, wiekiem 23 lata, student politechniki Wrocławskiej na roku ostatnim tj. V, na kierunku informatyka. Musze przyznać że nawet na moim kierunku nie mogę natrafić na osobę, która oglądałaby serię Star Treka, którąkolwiek. Także mam nadzieję że znajdę tu wiele ciekawych rzecz jak i sam będę mógł dać coś od siebie 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Oby się spełniły twoje nadzieje! Witaj na pokładzie.

fluor
    Klucznik

Witamy. A u mnie w pracy sytuacja trochę inna - jest kilka osób, które oglądały lub kojarzą treka, ale nie ma fanów.

Barusz
    Uczestnik

Witaj, mam nadzieję, ze zagościsz tu dłużej, dyskutując na różne tematy 😉

Romek 63
    Uczestnik

Także witam nowego forumowicza 🙄

Piotr
    Klucznik

O, znów nowa twarz. Witaj na forum. Obyś został na długo. 😉

Eviva
    Uczestnik

Ja też witam, Szlomson, ale ostrzegam, ze mną lepiej się nie bawić. Jestem ZUA.

Szlomson
    Uczestnik

Ja też witam, Szlomson, ale ostrzegam, ze mną lepiej się nie bawić. Jestem ZUA.

Będę miał to na uwadze 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 481 do 495 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram