Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Diabeu: a jak nie zostanie nic, to powtórka 😀

Diabeu
    Uczestnik

Wiadomo, zresztą z czasem się zapomina co dokładnie było, np ST IV ostatnio oglądałem chyba z 10 lat temu i oprócz podróży w czasie, wielorybów i cloakingu Enterprise'a nie pamiętam kompletnie nic. A, teraz sobie przypomniałem, że tą panią naukowiec wzięli w swoje czasy i Scotty chciał naszym komputerem sterować za pomocą głosu, to go zgasili, że musi klawierki użyć :rotfl: .Kurde, właśnie sobie przypominam jaki ten film był zajebisty, muszę koniecznie TOSowe pełnometrażówki nadrobić.

Ji T'Rouble
    Uczestnik

brydzień, tu ji, obecnie studentka z Lublina :3 trekkerka od niedawna, bo niewiele ponad roku, za sobą ma już TOS, TAS, filmy I-VII, STXI, i kilka odcinków innych serii (obejrzanych głównie dla Johna DeLancie i Lena Nimoy). stwierdziłam, że czas najwyższy poznać polską stronę fandomu, przez ostatnich kilka miesięcy przebywałam głównie na obcojęzycznych stronach (jak na przyszłą panią filolog języka angielskiego przystało).

Romek 63
    Uczestnik

W takim razie serdecznie witam nową forumowiczkę 🙄

Diabeu
    Uczestnik

Ja to chyba jeszcze za krótko tu jestem, aby kogokolwiek witać, ale zaryzykuję ;PWięc- Witam Cię.

Piotr
    Klucznik

Witaj na forum. Nasze pod względem 'geekowstwa' pewnie jest na trochę niższym poziomie niż zagraniczne, ;> ale znajdziesz tu coś dla siebie.A... Czy nick ma sugerować, że będą z Tobą kłopoty? ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Witam nowa forumowiczkę niskim ukłonem, tak mało u nas kobiet, że trzeba się cieszyć z każdej przedstawicielki płci pięknej 🙂

Piotr
    Klucznik

Lo'Rel, co Ty gadasz? Kobiet tu coraz więcej, niedługo to my będziemy w mniejszości. ;>

Lo'Rel
    Uczestnik

Coraz więcej, a jednak mało. Nie, no nie dramatyzowałbym tak 😉

fluor
    Klucznik

Witamy witamy.

Ji T'Rouble
    Uczestnik

A... Czy nick ma sugerować, że będą z Tobą kłopoty? ;>

a nick taki został po mojej internetowo-roleplayowej postaci którą dostałam kiedyś od MG, pół-Wolkanki, pół-Q, której zawsze wszystko wychodziło na odwrót. przyzwyczaiłam się do niego :3

i myślę, że o poziom geekowstwa martwić się nie trzeba. po tym, co widziałam na tegorocznej awangardzie, długo się zastanawiałam, czy tu się w ogóle rejestrować, bo WSZYSCY WIEDZIELI WSZYSTKO, a ja taka biedna tylko trochę, i to nawet nie po polsku, bo nie jestem fanką ani napisów, ani lektorów, a książki, jeśli już czytałam, to też w oryginale.

Troi
    Uczestnik

Nie wszyscy i nie wszystko wiedzą, spokojnie, ja też jeszcze nie wszystko obejrzałam. Cieszymy się, że dołączyłaś do forumowiczów i zasiliłaś załogę IKC Kronos.

Jamjumetley
    Uczestnik

i myślę, że o poziom geekowstwa martwić się nie trzeba. po tym, co widziałam na tegorocznej awangardzie, długo się zastanawiałam, czy tu się w ogóle rejestrować, bo WSZYSCY WIEDZIELI WSZYSTKO, a ja taka biedna tylko trochę, i to nawet nie po polsku, bo nie jestem fanką ani napisów, ani lektorów, a książki, jeśli już czytałam, to też w oryginale.

Spoglądając na twoją sygnaturkę, mogę jednoznacznie stwierdzić, że masz wszelkie zadatki na geeka. Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!? 😉

Witaj!

Galactica
    Uczestnik

Siemka trekowcy i nietrekowcy 😀 ❗

Witam nową forumowiczkę.

Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!?

Wg mnie jest całkiem normalne 😀

Kobiet tu coraz więcej, niedługo to my będziemy w mniejszości.

Ja bym tam nie narzekał 😀

Tak swoją drogą czy jak ja tu przybyłem rok temu wpisałem się tu ❓

Zuza
    Uczestnik

długo się zastanawiałam, czy tu się w ogóle rejestrować, bo WSZYSCY WIEDZIELI WSZYSTKO

To tu trzeba coś wiedzieć ? :blush:

Czasem jak wsiadam do windy (ale tylko gdy jestem sam), mówię gdzie ma mnie zabrać - np. mostek. How sick is that!? 😉

Very, very!

Rozmawianie ze sobą może być objawem poważnych zaburzeń psychicznych!

Wyświetlanie 15 wpisów - od 466 do 480 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram