Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

Dziń Dybry, pochodzę i mieszkam w Zakopanem i całe życie odkąd pamiętam jestem maniakiem sajfajów wszelakiej maści.Ogólnie to czuję się trekkerem chociaż dopiero mam zaliczone całe TNG, 6 sezonów Voyagera (właśnie będę zaczynał 7my) oraz filmy Trekowe w cyfrach IV,VII,VIII,IX,XI . Więc jeszcze spoooooro Treka przede mną, co mnie niezmiernie cieszy.Mam 27 lat, więc jestem stary, ale za to duszą czuję się młody. Duszą, pomimo swojego ateizmu :PNo więc witam Was i jak macie jakieś pytania to walić śmiało.

Bartas
    Uczestnik

Witamy 🙂

fluor
    Klucznik

Witamy, witamy. Wcale nie jesteś taki stary, biorąc pod uwagę średnią 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Ano, to jeszcze nie jest ze mną tak źle ;D

Romek 63
    Uczestnik

Także witam 🙂 Jak na piszących tu forumowiczów to jesteś chyba co najwyżej w średnim wieku ;P

Eviva
    Uczestnik

Wiram, witam... choc oznacza to kolejnego ateistę w tym skądinąd szacownym gronie, i tak się cieszę.

Diabeu
    Uczestnik

Jak macie jakiś temat o ateiźmie, tudzież religiach to chętnie się wypowiem w tym skądinąd szacownym gronie ^_^

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy i zachęcamy do aktywnego uczestnictwa w forumowym światku 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Witam. Widzę, że Tobie też podobał się film Dead Snow? 😉

Diabeu
    Uczestnik

No jasne! Ten film to poprostu kult, lubię takie oryginalne podejścia do sprawy zombiakuf 😀

Manul
    Uczestnik

Super cute avatar!Znaczy, ciocia Manul wita! A w wątku o religiach się nie wypowiadamy, tylko w kulturalny sposób podnosimy sobie ciśnienie.

Diabeu
    Uczestnik

A dziękuję bardzo.Chciałem Wam jeszcze nadmienić, że taki ze mnie lamer iż ze Star Treka obejrzałem dopiero całe TNG, 6 sezonów VOY (zaczynam siódmy) oraz kinówki IV, VII, VIII, IX i XI.Po VOYu zabieram się za nieosławiony Enterprise, żeby na własne oczy i uszy przekonać się, czy jest taki wujowy jak tu mówi 80% ludu.Teraz możecie po mnie śmiało pojechać, żem niegodny tego forum i takie inne 😛

Jamjumetley
    Uczestnik

E tam... Nie wiele lepszy jestem 😉 Obejrzane w całości mam tylko TOSa i VOY'a. TNG i Entka MOŻE w połowie, a DS9 dosłownie kilkanaście odcinków. Myślę, że nie ilość obejrzanych epizodów czyni fana. Nikomu niczego nie musisz udowadniać, więc jest to jedynie kwestia tego, czy się fanem czujesz. Nikt nie będzie ciebie oceniać.

A na forum się cieszymy, że stan osobowy wzrósł +1 😀

BTW - Dead Snow widziałem tylko trailer oraz przerzuciłem film po najlepszych scenach. Jatka 😛

Piotr
    Klucznik

Teraz możecie po mnie śmiało pojechać, żem niegodny tego forum i takie inne 😛

Jesteś niegodny tego forum! ...dopóki nie obejrzysz DS9. ;P

Nie, nie, witaj wśród swoich. 😉

A Ty, JJ, właśnie podpadłeś. 😀

Diabeu
    Uczestnik

No ja się zdecydowanie czuję Trekkerem!I dlatego Voyagera zaliczyłem 6 sezonów w miesiąc a na w lecie całego TNG. I mam zamiar nieustannie katować się Trekami aż nic nie zostanie do obejrzenia :)Obiecuję, że po ENTku zabieram się za DS9.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 451 do 465 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram