Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy na pokładzie, jaki widać weterana forumowego. 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Ta, no ale był w stanie pozbawić życia własnego ojca 🙂

Nie zabić, tylko poddać eutanazji, bo nie mógł dłużej znieść jego cierpienia. To różnica.

Celowo napisałem 'pozbawić życia', a nie zabić. Nie oceniam, czy było to dobre, czy złe, po prostu mówię, że miało to pewnie po części wpływ na niego przez resztę życia.

Piotr
    Klucznik

Kaleh, kopę lat. 😉 Jakby co, pożyczymy ponton. Model z kamuflażem. ;>

Eviva
    Uczestnik

Kaleh, kopę lat. 😉 Jakby co, pożyczymy ponton. Model z kamuflażem. ;>

Będziesz się śmiać, ale w pierwszej chwili przeczytałam "pożyczymy ponfarr", tylko nie leżało mi to w kontekście 😀

Kaleh
    Uczestnik

Woda już opada, ale zaczynam się przyzwyczajać do jeziora pod wzgórzem wawelskim. Mam przynajmniej wymówkę by w teren nie jeździć ;)Chociaż kamuflaż by się przydał jak robię badania w podejrzanych rejonach miasta...Ano kopę lat... kurczę to nawet jakaś okrągła moja rocznica :DI dziękuję za powitanie...

Aeth
    Uczestnik

Witam wszystkich :)Zawitałam na forum w nawiązaniu do pozytywnych wrażeń z Avangardy 6, w ramach której uczestniczyłam m.in. w statrekowym LARPie. Zabawa była świetna, a dzięki niej ponownie obudziło się we mnie zamiłowanie do ST. Widzę jednak, że trek.pl obfituje też w całą masę innych seriali i filmów sci-fi/fantasy, więc coś czuję, że będę tu mogła przeczytać wiele ciekawych rzeczy ;)Przewijam się również przez forum USS Phoenix, pod tym samym nickiem. Zdążyłam się też zorientować, że jest tu sporo fanów BSG i Firefly, co zwłaszcza w kontekście tego drugiego bardzo mile mnie ucieszyło. Wielka szkoda, że tak niewiele osób w skali polskich serialowców docenia wspaniałość tego małego dziełka - ale jak już, to na całego ^^A zatem mam nadzieję na miły pobyt na forum :)Pozdrawiam,Aeth

fluor
    Klucznik

Witamy witamy 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy i zapraszamy do aktywnego udziału w naszych pokręconych dyskusjach. Tych mniej i bardziej poważnych 🙂 ale zawsze ciekawych. Bo na tym forum jest wyłącznie ciekawie 😛

Piotr
    Klucznik

Witaj Aeth,Miło zobaczyć kolejna fankę w Firefly. 😉 Życzymy przyjemnego pobytu na forum.

Bartas
    Uczestnik

Cześć 🙂

The D
    Uczestnik

Powoli żałuje, że nie zabrałem na Treksferę swojego modelu Firefly - może udało by się kilku ciekawskich nawrócić 🙂 No ale samych trekowych było tak dużo...

Romek 63
    Uczestnik

Cześć, witam 🙂

Witamy 🙂

Thalev Ghorev
    Uczestnik

Pozdrawiam

fluor
    Klucznik

Witamy 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 436 do 450 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram