Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy

Sam Spock byłby zbyt... bo ja wiem "logiczny" ;P A tak już na serio to duet Spock-McCoy. Z większym naciskiem na tego ostatniego. Po prostu nie umiem nie lubić drania 😉

Bartas
    Uczestnik

Rozumiem o co Ci chodzi 🙂 świetnie się uzupełniali 🙂

To, że się uzupełniali to jedno, a McCoy jeszcze był tak cholernie złośliwy, momentami wręcz cyniczny, że naprawdę drugiej takiej postaci w całym Treku ze święcą szukać. I kultowe już teksty: "I'm a doctor not a..." i "He's dead Jim".

Eviva
    Uczestnik

To, że się uzupełniali to jedno, a McCoy jeszcze był tak cholernie złośliwy, momentami wręcz cyniczny, że naprawdę drugiej takiej postaci w całym Treku ze święcą szukać. I kultowe już teksty: "I'm a doctor not a..." i "He's dead Jim".

To już wiem, z kim się tu najlepiej dogadasz 🙂 Ale ja tez lubię "dobrego, wiejskiego doktorka". A już specjalnie uwielbiam jego spojrzenie. Ma niezwykle wymowne, pełne ciepła oczy.

@Eviva: O taaaaak 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale obawiam się, że popełniam gigantyczny OT, więc się wyłączam.

Obawiam się, że zdarzały się o wiele większe, więc się nie przejmuj 🙂

Witamy w naszych trekowych progach.

Elvenking
    Uczestnik

To już wiem, z kim się tu najlepiej dogadasz 🙂 Ale ja tez lubię "dobrego, wiejskiego doktorka". A już specjalnie uwielbiam jego spojrzenie. Ma niezwykle wymowne, pełne ciepła oczy.

Ta, no ale był w stanie pozbawić życia własnego ojca 🙂

Choć fakt, też go uwielbiam za styl bycia, za gadki, za kłótnie ze Spockiem 😉

Bartas
    Uczestnik

Najlepsze moim zdaniem było jak Spock stwierdził, że musiał się pomylić w obliczeniach na co McCoy wykrzyknał : to historyczne wydarzenie 🙂

W tym sęk, że McCoy w moim odczuciu wcale taki poczciwy i poukładany nie jest. A z wszystkich lekarzy w ST (większość z nich jest o dziwo całkiem nieźle skonstruowanymi postaciami za wyjątkiem Crusher, ktora mnie wkur...za) najbardziej podobny do niego jest ten z Voya, choć tu przesadzili i powrzucali w holo-doktorka wszystko, jak do bardzo zagraconej piwnicy. Nie lubię postaci jednoznacznych i schematycznych, choć momentami postać McCoy'a ucieka się do schematów, to i tak jest jedną z lepszych postaci jeśli nie w całym ST, to na pewno w TOSie.

Eviva
    Uczestnik

Ta, no ale był w stanie pozbawić życia własnego ojca 🙂

Nie zabić, tylko poddać eutanazji, bo nie mógł dłużej znieść jego cierpienia. To różnica.

Total_Annihilation

(większość z nich jest o dziwo całkiem nieźle skonstruowanymi postaciami za wyjątkiem Crusher, ktora mnie wkur...za)

Toś mi brat! A raczej, siostra....

Kaleh
    Uczestnik

Back from outer space...Ostatni rok na obcej, galicyjskiej ziemi to dobry moment na powrót.Pozdrowienia z Krakowa gdzie znów się przelewa...

fluor
    Klucznik

Kaleh, dobrze Ci się powodzi jak widzę 😉

Eviva
    Uczestnik

Witaj, Kaleh. My się znamy?

Kaleh
    Uczestnik

Oj powodzi się powodzi... ani na uczelnię ani w teren, wszystko jakoś dziwnie jeździ, albo i nie...Hmmm... czy się znamy? To zależy 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Kaleh. Miło poznać. Widzę, że tyś sporo starszy stażem forumowym 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 421 do 435 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram