Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bloo_
    Uczestnik

Cześć mruk. Weź załóż sobie avatar, bo ja tu tylko kojarzę każdego z avatarka 🙂

Jak zwykle po faktcie 😉 Nie przyszło mi do głowy, że "cześć jestem nowy/a" jest w mesie 😉 za co przepraszam i nadrabiam zaległości. Witam, jestem nowa 🙂 Strasznie długo szukałam miejsca, gdzie można byłoby bez obciachu pogadać o treku (do tej pory nie patrzył się na mnie dziwnym wzrokiem jedynie brat, który rónież jest fanem) ;). Ponieważ nie jestem chyba zwierzęciem forumowym, proszę wybaczyć mi moje małe potknięcia.

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Total_Annihilation! Czy twój nick ma może związek z jakże wspaniałą grą komputerową?Czuj się jak u siebie. A właściwie... Mam nadzieję, że znajdziesz u nas drugi dom 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Także witam nową forumowiczkę. Mam nadzieję, że to będzie dla Ciebie to odpowiednie miejsce 🙄

Bartas
    Uczestnik

Witamy, witamy 🙂 Brata też zapraszamy 😉 A powiedz no koleżanko którą serię treka lubisz najbardziej? (Czysta ciekawość 😉

Dziękuję za ciepłe powitanie 🙂 I spieszę z odpowiedziami:@Jamjumetley: niestety nie, choć zdarzyło mi się kiedyś tam zerkać przez ramię bratu i ojcu jak ciupali w to po kilka(naście) godzin dziennie, to mój nick wziął się stąd, że w mniemaniu moim i moich znajomych mam opinię osoby która ma skłonności (auto)destrukcyjne ;)@Bartas: Z tym mam problem. Na samym początku moją ulubioną serią było TNG, potem Voyager, teraz coraz częściej łapię się na tym, że coraz większym sentymentem dażę 2-gi sezon TOSa. Innymi słowy w każdej serii jest coś, co mnie ujmuje. Czy to akcent porucznika Reeda w Entku, czy to sprzeczki słowne Spocka i McCoya w TOSie, albo kulura klingońska czy bajorańska. Faworyt? Jak na razie 2-gi sezon TOSa 🙂

Piotr
    Klucznik

Kultura klingońska czy bajorańska? Znaczy DS9 też lubisz. No, to możesz zostać. ;>Żart. 😉 Witaj na Trek.pl.

Bartas
    Uczestnik

Piotr pochwalę się, że ostatnio obejrzałem pilota DS9 i wciągnął mnie mocniej niż pilot TNG 🙂 Total Annihilation masz rację, że każda seria ma w sobie coś, ale i tak TOS wymiata 😉

@ Piotr - DS9 zostawiłam sobie na deser i jestem w 7 sezonie, a ten (przynajmniej po paru odcinkach) zapowiada się chyba najlepiej, ale zobaczymy. Może jeszcze do DS9 wrócę, bo coś mi się wydaje, że potraktowałam całą serię bardzo po macoszemu 🙁 i nie zwracałam uwagi na te smaczki fabularne typu: że ktoś początkowo kogoś nie lubił, a potem są najlepszymi kumplami. Ale obawiam się, że popełniam gigantyczny OT, więc się wyłączam.

Elvenking
    Uczestnik

Witam nową forumowiczkę. Jakże miło widzieć, że tyle kobiet interesuje się Trekiem :)A teraz pytanie za milion - Kirk, czy Picard? 😀

Eviva
    Uczestnik

Ja też Cię witam z wielkim entuzjazmem i bardzo cieplutko.Ale jak odpowiesz "Picard"....

Jamjumetley
    Uczestnik

Witam nową forumowiczkę. Jakże miło widzieć, że tyle kobiet interesuje się Trekiem 🙂

Zanim dołączyłem do społeczności byłem przekonany, że niezbyt wiele niewiast interesuje się Trekiem. Teraz dostrzegam, że płeć piękna bardzo się udziela.

A teraz pytanie za milion - Kirk, czy Picard? 😀

Total_Annihilation - radzę Ci - dobrze się zastanów. Dużo zależy od tej odpowiedzi 😀

Ani jeden, ani drugi. Przykro mi. Jeżeli miałabym wybrać ulubioną postać/postacie z Treka, to na pewno nie byłby to żaden kapitan. Wybaczcie. Ale to tylko dlatego, że nigdy nie przepadałam za postaciami pierwszoplanowymi. Wolałam tych - owszem z main-ów - ale nie tak oczywistych w wyborze.

Eviva
    Uczestnik

Bardzo zręczna i dyplomatyczna odpowiedź 🙂

Bartas
    Uczestnik

Zasadniczo to jakby powiedział to Leonard z Bing bang theory pytanie było "tricky" 🙂 Nie tak oczywisty czyli Spock też nie? 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 406 do 420 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram