Wszystkie filmy ST tworzą pewną fabularną całość, jednak nie ma szans na doświadczenie tej serii w pełni bez obejrzenia seriali. Zacznij obowiązkowo od TOS i TNG (małe ostrzeżenie, z pierwszych 3 sezonów TNG warto wybrać tylko pewne wartościowe, dobrze zrobione odcinki, bo ogólnie jest to trochę droga przez mękę 😉 dopiero sezony 5 i 6 pokazują, czym TNG jest na prawdę)
O widze, ze bede miala na kogo liczyc w dalszym poznawaniu swiata ST 🙂 Bardzo sie ciesze. Na pewno skorzystam z sugestii. Dzieki 😀
Bardzo lubię kotki ;)Witaj w naszym trekowym światku. Elvenking ma rację, Star Treka doświadczysz w pełni oglądając seriale. Także dużo przed Tobą, ale będzie to piękna droga, w większości przypadków.
Wow, sam kapitan. Bardzo mi milo 😆 Dzieki Lo'Rel za zachwalanie ST. Najpierw musze odkryc, kto jest 5 cylonem 😉 a potem, nie ma sily, ktora oderwie mnie od Spocka
I ja zdecydowanie muszę poznać piątego Cylona, tyle że chwilowo nie mam możliwości obejrzenia ostatniego sezonu BSG w całości. Bartas, myślę, że fanów TOSa jest więcej niż myślisz, a jeśli nie, to Eviva nadrabia z nawiązką 🙂
Ja przeczytałem, ale niedawno BSG skończyłem, więc mogłem sobie pozwolić ;)Witaj w domu Gwyn.Cześć kotek. Zawsze miło jak ktoś nowy się pojawi. Tylko nie waż mi się wykruszyć 😉
W sumie każdego się tam podejrzewało, więc nie, nie był to jakiś szczególny spoiler.SPOILER: Właściwie, to było zbyt oczywiste, że jest Cylonem, żeby w ogóle brać tą postać pod uwagę. 😉