Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Powrót króla 😉 Witaj cny adminie :>

kotek
    Uczestnik

Cześć, kotku 😉

Wszystkie filmy ST tworzą pewną fabularną całość, jednak nie ma szans na doświadczenie tej serii w pełni bez obejrzenia seriali. Zacznij obowiązkowo od TOS i TNG (małe ostrzeżenie, z pierwszych 3 sezonów TNG warto wybrać tylko pewne wartościowe, dobrze zrobione odcinki, bo ogólnie jest to trochę droga przez mękę 😉 dopiero sezony 5 i 6 pokazują, czym TNG jest na prawdę)

O widze, ze bede miala na kogo liczyc w dalszym poznawaniu swiata ST 🙂 Bardzo sie ciesze. Na pewno skorzystam z sugestii. Dzieki 😀

PS. Sliczny avatar!

Lo'Rel
    Uczestnik

Bardzo lubię kotki ;)Witaj w naszym trekowym światku. Elvenking ma rację, Star Treka doświadczysz w pełni oglądając seriale. Także dużo przed Tobą, ale będzie to piękna droga, w większości przypadków.

Piotr
    Klucznik

Witaj z powrotem, Gwyn. ;>I witaj na forum, kotek. Oby Ci się u nas spodobało. 😉

kotek
    Uczestnik

Wow, sam kapitan. Bardzo mi milo 😆 Dzieki Lo'Rel za zachwalanie ST. Najpierw musze odkryc, kto jest 5 cylonem 😉 a potem, nie ma sily, ktora oderwie mnie od Spocka

Bartas
    Uczestnik

Spocka? Hmm no to liczę, że powiększy się grono TOS-owców 😉 bo jesteśmy w zdecydowanej mniejszości.

Lo'Rel
    Uczestnik

I ja zdecydowanie muszę poznać piątego Cylona, tyle że chwilowo nie mam możliwości obejrzenia ostatniego sezonu BSG w całości. Bartas, myślę, że fanów TOSa jest więcej niż myślisz, a jeśli nie, to Eviva nadrabia z nawiązką 🙂

Bartas
    Uczestnik

To fakt, że Eviva starczy za cały batalion 😉

Barusz
    Uczestnik

Co do piątego Cylona, toSPOILERYOboje tą postać już raz czy dwa podejrzewaliście 😉Nie mogłem się powstrzymać ;P

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale wiesz Barusz, nikt tego spojlera nie przeczyta 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Ja przeczytałem, ale niedawno BSG skończyłem, więc mogłem sobie pozwolić ;)Witaj w domu Gwyn.Cześć kotek. Zawsze miło jak ktoś nowy się pojawi. Tylko nie waż mi się wykruszyć 😉

Barusz
    Uczestnik

Więc wiesz i możesz potwierdzić, że to nie był żaden spoiler ;>

Jamjumetley
    Uczestnik

W sumie każdego się tam podejrzewało, więc nie, nie był to jakiś szczególny spoiler.SPOILER: Właściwie, to było zbyt oczywiste, że jest Cylonem, żeby w ogóle brać tą postać pod uwagę. 😉

Barusz
    Uczestnik

Ten (zakryty) tekścik był bardzo często powtarzany w internetowych dyskusjach w drugim sezonie - i właśnie o to mi chodziło 😉

Eviva
    Uczestnik

Wow, sam kapitan. Bardzo mi milo 😆

Dzieki Lo'Rel za zachwalanie ST. Najpierw musze odkryc, kto jest 5 cylonem 😉 a potem, nie ma sily, ktora oderwie mnie od Spocka

Kurcze, tyle nas do jednego Spocka.... Jak on da radę, taka chudzina?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 346 do 360 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram