Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

Witam późno, ale czule.Zwłaszcza Elvenkinga, który ma absolutnie wybitny avatar!

Eviva
    Uczestnik

Ja oczywiście tez witam i błogosławię Tv PULS. Gdyby nie ona, mnie też by tu nie było.

Anonimowy
    Gość

I co podkusiło TV Puls żeby taką krzywdę ludziom uczynić? Co my zrobiliśmy, że zesłano na nas taką karę? Może to za wybranie Kwaśniewskiego na prezydenta?

fluor
    Klucznik

Wątek o elekcji Kwaśniewskiego przeniesiony do działu Polityka.

Eviva
    Uczestnik

I co podkusiło TV Puls żeby taką krzywdę ludziom uczynić? Co my zrobiliśmy, że zesłano na nas taką karę? Może to za wybranie Kwaśniewskiego na prezydenta?

Kto wie, Mordeczko, może. Ale znalazłoby się parę innych grzechów narodowych, za które Eviva zjawiła się w trekowym światku 🙂

kotek
    Uczestnik

czesc 🙄 jestem nowa! Od dluzszego czasu obserwuje Wasze forum z pozycji goscia, ale czas wreszcie przestac byc tutaj szpiegiem. W klimatach trekowych dopiero raczkuje, ale mam nadzieje, ze z pomoca serwisu moje zainteresowanie scifi nabiorze rumiencow. Pozdrawiam Uzytkownikow, Adminow i Tworcow Serwisu, to naprawde kawal dobrej roboty

Bartas
    Uczestnik

Witaj 🙂 co to znaczy, że dopiero raczkujesz? Mam nadzieję, że z perspektywy użytkownika również Ci się spodoba.

Barusz
    Uczestnik

Cześć! Raczkujesz w której/których z serii, jeżeli to nie tajemnica?

kotek
    Uczestnik

Cześć! Raczkujesz w której/których z serii, jeżeli to nie tajemnica?

Czesc,

Jak na razie ogladnelam wszystkie filmy Star Trek, serial ciagle przede mna. Aktualnie podazam sladamy 41 000 z hakiem, ocalonych z ataku cylonow (Battlestar Galactica - poczatek 4 sezonu). Btw, Starbuck ma jutro urodziny.

Trudno w to uwierzyc, ale jakis rok temu nie wiedzialam nawet co to sa Gwiezdne Wojny... :blush:

Slowem, wszystko przede mna!

Manul
    Uczestnik

No to się Kotku przyznaj, że do forum dołączyłaś by wziąć udział w ankiecie na najfajniejsze ciacho w ST. Poza tym witam serdecznie :*A panowie się pewnie cieszą, że dołączyła do nas kolejna dziewczyna 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Także witam z radością nową forumowiczkę 🙂

kotek
    Uczestnik

Także witam z radością nową forumowiczkę 🙂

dziekuje za cieple i serdeczne powitanie 🙄 Juz sie czuje jak w domu

Elvenking
    Uczestnik

Cześć, kotku ;)Wszystkie filmy ST tworzą pewną fabularną całość, jednak nie ma szans na doświadczenie tej serii w pełni bez obejrzenia seriali. Zacznij obowiązkowo od TOS i TNG (małe ostrzeżenie, z pierwszych 3 sezonów TNG warto wybrać tylko pewne wartościowe, dobrze zrobione odcinki, bo ogólnie jest to trochę droga przez mękę 😉 dopiero sezony 5 i 6 pokazują, czym TNG jest na prawdę)

fluor
    Klucznik

Witamy witamy 🙂

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

A ja witam wszystkich starych i nowych forumowiczow po kilku miesiacach przerwy 😉 Mam nadzieje ze wytrzymacie powrot kolejnego Admina ;D

Wyświetlanie 15 wpisów - od 331 do 345 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram