Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

Ja nikogo nie całowałem, tylko Eviva i to jej pocałunek nazwałem pocałunkiem śmierci. Zobaczysz dlaczego.

Skąd wiesz? Akurat Ciebie jeszcze nie całowałam.

Romek 63
    Uczestnik

Witam ziomka z Poznania 🙄 i wszystkich nowych forumowiczów 🙄

Bartas
    Uczestnik

No hej 🙂 już myślałem, że tylko ja jestem z Poznania 😎

Elvenking
    Uczestnik

Cześć jestem nowy :DNa Star Treku wychowywałem się od dziecka, jednak renesans przeżyłem w wakacje zeszłego roku, gdy puszczali TOS na TV Puls. Teraz jestem na etapie kończenia TNG. Kocham obie te serie i wszystkie filmy pełnometrażowe (jedne mniej inne bardziej). Trek dużo zmienił w moim życiu, szczególnie TNG. Czasem bywa bardzo mądry i głęboki :)Cóż, mam nadzieję, że zagrzeję miejsce na forum i jeszcze raz witam wszystkich 🙂

Barusz
    Uczestnik

Witaj, dobrze, że masz jeszcze większość zabawy (tj. odcinków ;)) przed sobą.

fluor
    Klucznik

Witamy 🙂 a jednak warto podziękować TV Puls za TOSa 🙂

Dr Bobaz
    Uczestnik

To ja tez sie przywitam. Czesc :PTrek byl moim ulubionym serialem od dzieciaka, pamietam cale dnie spedzone na ogladaniu nagranych na vhs odcinkow TNG, DS9 i VOY z dubbingiem. Od Voy'a poczawszy zaczalem zwracac wieksza uwage na postaci lekarzy okretowych, i nie ukrywam ze to wlasnie The Doctor mial spory wplyw na moje zycie :).

fluor
    Klucznik

Powitać 🙂 I fajnie, że odkryłeś IRCa, całkiem dobry wynalazek 😉

Dr Bobaz
    Uczestnik

Powiedzmy ze dlugo mialem obiekcje do otwierania 3 okienek serwerow, dlatego zawitalem tam tak pozno :P.

Bartas
    Uczestnik

Witam kolegów 🙂 to znaczy, że już nie jestem najmłodszy 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

No, nareszcie ktoś z północy! I to dwóch jednego dnia!Elvenking - jedna sprawa - o piłce nożnej nie gadamy, żeby się nie pokłócić ;)Bobaz - bardziej Grudziądz czy bardziej Gdańsk?Witajcie.

Lo'Rel
    Uczestnik

No to chyba nie jesteśmy takim kwadrantem deltą trekowego światka w Polsce jak mi się zdawało :)Witam nowych forumowiczów 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Elvenking - jedna sprawa - o piłce nożnej nie gadamy, żeby się nie pokłócić 😉

Nie interesuję się zbytnio polską piłką, poza tym nie popieram i nie podsycam żadnych antagonizmów między miastami 🙂 O to możesz być spokojny.

Dr Bobaz
    Uczestnik

3/4 roku Gdansk, 1/4 Grudziadz. Wiec od paru lat bardziej Gdansk 🙂

Cześć jestem nowy 😀

Na Star Treku wychowywałem się od dziecka, jednak renesans przeżyłem w wakacje zeszłego roku, gdy puszczali TOS na TV Puls. Teraz jestem na etapie kończenia TNG. Kocham obie te serie i wszystkie filmy pełnometrażowe (jedne mniej inne bardziej). Trek dużo zmienił w moim życiu, szczególnie TNG. Czasem bywa bardzo mądry i głęboki 🙂

Cóż, mam nadzieję, że zagrzeję miejsce na forum i jeszcze raz witam wszystkich 🙂

Ach, i znów Moc Wszechmocnego Pulsu dała o sobie znać...

Zarząd tamtejszej telewizji zrobił coś dobrego dla wielu. Bez nich nie byłoby mnie tutaj.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 316 do 330 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram