Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Bartas
    Uczestnik

Eviva, podoba się i to bardzo. TOS jest wg mnie the best 🙂 w końcu to on położył podwaliny pod TNG i resztę. Pamiętam jak w dzieciństwie oglądałem filmy Star Trek w telewizji i to było moje pierwsze zetknięcie się z załogą Enterprise 1701 i wywarło nam nie duże wrażenie. W zasadzie to jestem w szoku, że w latach 60 stworzono coś takiego. Pomijam tu efekty specjalne ale różnego rodzaju pomysły np. teleportacja (z tego co słyszałęm to zostaął wymyślona ze względów oszczędnościowych), czy załoga w której jest rosjanin (przecież była zimna wojna). TOS dla mnie to klasyka. Nawet TNG oglądane w telewizji nie zrobiło nam nie takiego wrażenia. Owszem też jest ciekawy, ale coś czuje, że będzie mi brakować spokoju Spocka i zgryźliwych uwag McCoya (niektóre odzywki są masakryczne).

Manul
    Uczestnik

Witam Bartas,Także zaczynałam od TNG, ale jakoś tylko ta seria do mnie trafia. Mimo wszystko czuj się komfortowo.

Piotr
    Klucznik

[...]ale coś czuje, że będzie mi brakować spokoju Spocka i zgryźliwych uwag McCoya (niektóre odzywki są masakryczne).

A sprawdź duet Odo i Quark z DS9 - może Ci przypadnie do gustu.

Witaj na forum. 😉

Eviva
    Uczestnik

Bartas, wzruszyłeś mnie, za to ucałuję Cię 😀

Piotr
    Klucznik

/me wystawia tabliczkę "nie straszyć nowych". 😉

Anonimowy
    Gość

Pocałunek śmierci...

Galactica
    Uczestnik

Witaj na forum.

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy nowy narybek :)Eviva tylko żartuje z tym buziakiem 😛

fluor
    Klucznik

To chyba Mordah żartuje z tym buziakiem 😉

Zuza
    Uczestnik

Co, tylko exFO ma prawo całować kadetki?Czy całkiem znosicie zwyczaj?

Bartas
    Uczestnik

Zuza nie wiem czy to o mnie chodzi ale ja jestem kadetem a nie kadetką 🙂 i ogólnie lubię być całowany 😉 tylko pocałunek Mor'daha bym sobie darował 😆

Anonimowy
    Gość

Ja nikogo nie całowałem, tylko Eviva i to jej pocałunek nazwałem pocałunkiem śmierci. Zobaczysz dlaczego.

Bartas
    Uczestnik

Ja wiem, że Ty nie nikogo nie całowałeś. Chodziło mi o ten rodzaj pocałunku 🙂 A w zasadzie to ładnie tak straszyć nowych?

Witam Cię Bartas i podzielam Twe zamiłowanie do Spocka.

fluor
    Klucznik

Ja też 🙂 Blah, nie doczytałem... podziwiam tak, podzielam nie 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 301 do 315 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram