Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • madzika31
    Uczestnik

Z seriali najwięcej odcinków widziałam Star Trek orginal series uwielbiam i mnie wciagnęły , a inne seriale widziałam urywkami może dlatego mnie tak zaciekawiły . A orginal series lubie te postacie uwielbiam Spocka ale to chyba wiadome , wszystkie postacie mają swój charakter ale najbardziej lubię starą załogę i cieszę się ze w Star Trek 11 powrócili do starych postaci . Widziałam Star Trek 11 no i jestem pod wrażeniem żałuję tylko że przegapiłam premierę kinową ;[ Trochę mnie zdziwiło że Spock okazuje swoje emocje mam na myśli pocałunki z Uhura . Film mi się spodobał , nawet też mojej przyjaciółce która nie jest wielka fanka ST . No przyznać się muszę że jestem wielką fanka Spocka ale nie tylko jego.

Sherak
    Uczestnik

Cześć, jestem... no może nie tak do końca nowy, bo w zamierzchłych czasach byłem i członkiem POGF, a nawet romulańskim ambasadorem przy rzeczonym oddziale... 😀 A, że mnie wzięło na wspominki po obejrzeniu XI (i zakupie uroczego 10-paku z ST na DVD), to zalogowałem się na wszelkie dostępne (dwie... :/) polskie strony o Star Treku i się rozglądam, czy ktoś z weteranów jeszcze żyje w środowisku i generalnie jak się Trek w Polsce miewa... Zdążyłem się zorientować, że POGF się rozleciał... jakby komuś się chciało w 2 słowach na prv wyjaśnić co się stało, to byłbym wdzięczny (domyślam się, że na forum taki temat to automatyczny flejm, stąd prośba o priv). Szkoda... 🙁 No i generalnie, miłoby było zobaczyć jakieś znajome nicki. :)Pozdrawiam,Subpreator Sherak

Piotr
    Klucznik

Witaj na forum, Sherak. Miło widzieć powrót weterana po latach. 😉 O POGF w dwóch słowach wiele powiedzieć się nie da. Zajrzyj do tego wątku, może coś wyczytasz, a jak nie - pytaj śmiało. Byłych pogfowiczów u nas trochę znajdziesz, ale raczej mniej znanych. 😉

fluor
    Klucznik

Hej, witamy pretorze 🙂

Sherak
    Uczestnik

Dziekuje za powitanie. Co do pytan, to pewnie w swoim czasie bede sie chcial dowiedzec jakichs blizszych szczegolowx (ach, ta romulanska natura... Knowledge is power.... ;)), bo podlinowany watek mowi raczej o konsekwencjach, niz przyczynach.... ale - to w swoim czasie. :)Fluor - widzialem, ze jeszcze niedawno jakies warszawsko-mazowieckie spotkania sie odbywaly. Nie, zebym byl czlowiekiem (tfu :P) obdarzonym nadmierna iloscia czasu wolnego, ale czasem milo byloby miec swiadomosc, ze mozna wpasc na Romulanskie Mocne do ludzi, ktorzy znaja klingonskie przyslowia w oryginale, a nie tylko z Kill Billa. 🙂

fluor
    Klucznik

Można można... tak mniej więcej raz w miesiącu spotykamy się w Cafe Paradox - termin ustalamy różnie, zależnie od okoliczności.

Sherak
    Uczestnik

Bede wypatrywal, zwlaszcza ze z Paradoxem moje drogi przeciely sie przy okazji kolejnego po drodze hobby (Warhammera 40k) . 🙂

Anonimowy
    Gość

Hey everyone, what's up? My name is Peter and I'm new to the forum. I just wanted to say hey.. I hope I posted this in the right section.. if not, mods please feel free to move it.

The D
    Uczestnik

I hope I posted this in the right section.. if not, mods please feel free to move it.

You've chosen just the right topic 😉 Google translate or some paranormal linguistic abilities?

Welcome on board.

Jamjumetley
    Uczestnik

Hi Peter!How did you find us, and what made you join our small community? Usually we don't have guests from abroad. Enjoy your stay 😉

Krusty
    Uczestnik

Usually we don't have guests from abroad. Enjoy your stay  😉

Mamy średnio co dwa lata, kilka postów, zazwyczaj dwa i znikają no ale przynajmniej możemy się poszpanować naszym angielskim. 😉

Bartas
    Uczestnik

Witam wszystkich, jestem Bartek ze stolicy wielkopolski. Moja przygoda ze ST zaczęła się od TNG w telewizji. Oglądałem jeszcze parę odcinków DS9 i Voya z dubbingiem na C+. Obecnie nadrabiam zaległości i właśnie kończę trzeci sezon TOSa. Pozdrawiam.

Barusz
    Uczestnik

Witaj, nosisz za***iste imię ;)No i fajnie mieć jeszcze przed sobą najlepszą część ST, tj. DS9 😉

Bartas
    Uczestnik

nosisz za***iste imię 😉

Z tego wyboru rodziców, jestem bardzo zadowolony 😉

Eviva
    Uczestnik

Bartas, a TOS ci się podoba, hę?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram