Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • cinus
    Uczestnik

Kurde, tylu nowych, to też mi wypada powiedzieć wam 'Hello' 😎 Szkoda tylko, że nikogo z okolicy. Chyba z Piotrem jesteśmy na jakimś trekowym odludziu 😉 Btw. A ja tam nie uwielbiam Spocka i nie boję się tego przyznać :>

Eviva
    Uczestnik

Btw. A ja tam nie uwielbiam Spocka i nie boję się tego przyznać :>

Bo jesteś, jak słusznie zauważyłeś, na odludziu... 😆

fluor
    Klucznik

Cinus: a JJ? 😉

Dzikowy
    Uczestnik

Też jest na odludziu:P

Anonimowy
    Gość

A gdzie byłeś? Pytam się gdzie byłeś, jak mi krzywdę robili?

Co Ci zrobili? Powiedz starej żołnierce.

Nie wierzę, że nie wiesz. Spytaj się Sławka i Piotra co mi zrobili.

cinus
    Uczestnik

Cinus: a JJ? 😉

Pomorskie to nie Zachodniopomorskie. Oj Fluor, co miałeś z geografii :)?

fluor
    Klucznik

Mój błąd 😡

Jamjumetley
    Uczestnik

Z pomorskiego jest jeszcze Lo'Rel. Jest nas aż dwóch, ale i tak jesteśmy raczej odludziem :PCinus - coś trzeba zrobić w naszych województwach ;)Tak wątek przybrał na wadze, że nie zauważyłem przywitania nowego użytkownika :blush:. Cześć Fixer! Może jednak zobacz trochę więcej odcinków Star Trek... A nuż zmienisz zdanie. Tak czy inaczej fajnie że jesteś i mam nadzieję, że się zadomowisz. Fajnie, gdy fanów sci-fi przybywa.

cinus
    Uczestnik

no coś by trzeba zorganizować 😛 mam znajomych z Koszalina, to tak w pół drogi więc może kiedyś tam 🙂

biter
    Uczestnik

Myślisz, że uwierzę po tym co mi zrobiliście? Na szczęscie moje macki sięgają daleko. Moi żołnierze kończą robić pucz na st.pl i zabierają się później za was.

ja mam nadzieję że ty tymi puczującymi żołnierzami nie nazywasz mnie FederacyjnegoMSZ i Evivy, bo jeśli nas masz na myśli to pamiętając twojego maila do mnie musiał bym cie nazwać najbardziej obłudnym człowiekiem na Ziemi. Z drugiej strony.... nie kojażę nikogo kto by tam robił pucz....

A co do twoich macek, mam rozumieć że te Spamboty to twoja robota?

Lo'Rel
    Uczestnik

Z pomorskiego jest jeszcze Lo'Rel. Jest nas aż dwóch, ale i tak jesteśmy raczej odludziem

No i już dawno przywykłem do faktu, że jesteśmy na odludziu. Jamjumetley, powinieneś raczej napisać kwadrant delta 😛 pozostawieni sami sobie niczym USS Voyager heroicznie docieramy do centrum Federacji dzięki strumieniowemu przesyłowi danych. Na szczęście deflektor działa póki co na pełnej mocy 😀

Anonimowy
    Gość

Myślisz, że uwierzę po tym co mi zrobiliście? Na szczęscie moje macki sięgają daleko. Moi żołnierze kończą robić pucz na st.pl i zabierają się później za was.

ja mam nadzieję że ty tymi puczującymi żołnierzami nie nazywasz mnie FederacyjnegoMSZ i Evivy, bo jeśli nas masz na myśli to pamiętając twojego maila do mnie musiał bym cie nazwać najbardziej obłudnym człowiekiem na Ziemi. Z drugiej strony.... nie kojażę nikogo kto by tam robił pucz....

A co do twoich macek, mam rozumieć że te Spamboty to twoja robota?

Drugi raz uzasadniasz słuszność mojego posta. Ci co wiedzą o co chodzi, to zrozumieją.

Po pierwsze - jeśli ty musiałbyś mnie nazwać najbardziej obłudnym człowiekiem na Ziemi, to ja muszę ciebie nazwać ekstremalnym egocentrykiem. Nie wiem skąd przyszło ci do głowy, że miałem na myśli ciebie. Sprawiałeś wrażenie, że zrozumiałeś mojego maila.

Po drugie - pomyliłeś fora. Nie przynoś tutaj ze sobą poziomu debaty z forum, z którego odszedłeś. Tutaj raczej w ten sposób się nie rozmawia i nikt nikogo nie obraża.

Po trzecie - nie oceniaj mnie wedle własnej miary. Nie wiem jak uruchomić Spambota, mało tego, nawet nie wiem na jaki adres miałbym go nasłać. Może poszły za tobą z forum startrek.pl?

Naprawdę nie wiem, skąd Evivie przyszło do głowy to, żeby nazywać cię "wściekle inteligentną bestią". Kolejny raz nieprzymuszony wystawiasz się na strzał.

Jean-Luc
    Uczestnik

Drugi raz uzasadniasz słuszność mojego posta. Ci co wiedzą o co chodzi, to zrozumieją.

Po pierwsze - jeśli ty musiałbyś mnie nazwać najbardziej obłudnym człowiekiem na Ziemi, to ja muszę ciebie nazwać ekstremalnym egocentrykiem. Nie wiem skąd przyszło ci do głowy, że miałem na myśli ciebie. Sprawiałeś wrażenie, że zrozumiałeś mojego maila.

Po drugie - pomyliłeś fora. Nie przynoś tutaj ze sobą poziomu debaty z forum, z którego odszedłeś. Tutaj raczej w ten sposób się nie rozmawia i nikt nikogo nie obraża.

Po trzecie - nie oceniaj mnie wedle własnej miary. Nie wiem jak uruchomić Spambota, mało tego, nawet nie wiem na jaki adres miałbym go nasłać. Może poszły za tobą z forum startrek.pl?

Naprawdę nie wiem, skąd Evivie przyszło do głowy to, żeby nazywać cię "wściekle inteligentną bestią". Kolejny raz nieprzymuszony wystawiasz się na strzał.

Właśnie!

fluor
    Klucznik

Przypominam o Regulaminie forum i zasadach netykiety, które nakazują dbanie o precyzję i skracanie cytatów do minimum, a także kulturę wypowiedzi. Dziękuję.

Anonimowy
    Gość

Przypominam o Regulaminie forum i zasadach netykiety, które nakazują dbanie o precyzję i skracanie cytatów do minimum, a także kulturę wypowiedzi. Dziękuję.

Fluor nie pitol tylko napraw sobie obrazek Treksfery w sygnaturce, bo ci zniknął.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 256 do 270 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram