Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • MalyTraktorek
    Uczestnik

awww... dziękuję :Dnie spodziewałam się tak miłego przyjęcia mnie tutaj.oj tak Traktorek zawsze ma wiele miłości dla Spocka...

Eviva
    Uczestnik

To polecam mój blog (trochę autoreklamy nie zaszkodzi). To powieść głównie o Spocku.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Hmmm widze ze z wojewodztwa lodzkiego nasza nowa userka 😉 A mozna wiedziec dokladniej z jakiej okolicy? Bo malo nas tutaj ze srodka Polski i kazdy kto pojawia sie z lodzkiego na forum mnie cieszy. Pozdrawiam i zycze "owocnego" pobytu 😉

MalyTraktorek
    Uczestnik

To polecam mój blog (trochę autoreklamy nie zaszkodzi). To powieść głównie o Spocku.

o to ja chętnie poczytam w wolnej chwili. Miła odmiana po tym jak czytałam opowiadania po angielsku... wciąż muszę się jeszcze sporo nauczyć odnośnie tego języka.

dokładniej jestem z Konstantynowa Łódzkiego, niewielka miejscowość pod Łodzią... przy czym edukować się i tak muszę jeździć do Łodzi więc połowę mojego czasu spędzam tam.

Właśnie zauważyłam że niewiele tu osób z tego województwa^^'

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

No to daleko ode mnie nie mieszkasz tym bardziej ze bywam czasami w Konstantynowie z dzieciakami na zawodach 😉

dokładniej jestem z Konstantynowa Łódzkiego, niewielka miejscowość pod Łodzią... przy czym edukować się i tak muszę jeździć do Łodzi więc połowę mojego czasu spędzam tam.

Właśnie zauważyłam że niewiele tu osób z tego województwa^^'

Nawet nie wiesz jak się cieszę, żeś z Kanzasu. 😀 Tak blisko! 😀

Eviva
    Uczestnik

Ja też czytam po angielsku, ile moge, ale to bardzo męczy. Nie mogę się jednak powstrzymac, tyle ciekawej trekowej literatury jest dostępne tylko w tym języku.Byłam raz w Łodzi, na szkoleniu. Bardzo mi się tam podobało, ale okolic nie znam.

MalyTraktorek
    Uczestnik

Nawet nie wiesz jak się cieszę, żeś z Kanzasu. 😀 Tak blisko! 😀

😀

normalnie w takich chwilach żałuję że nie zdecydowałam się na pojawienie się tutaj wcześniej!

nie spodziewałam się że znajdzie się ktoś z moich okolic <3

I jeszcze fanka Spocka, która potrafi rysować.Ja niestety nie, dlatego hołd mój Twoją stronę. 🙂

MalyTraktorek
    Uczestnik

po 6 lat plastyka coś umieć muszę... niestety inne moje umiejętności są w opłakanym stanie, a już w szczególności matematyka. ale chyba wszystkiego mieć niemożna najwyraźniej :Dzawsze mogę Ci coś kiedyś maznąćmieszkając tak blisko i posiadając podobną manię aż żal byłoby się kiedyś nie spotkać XD

The D
    Uczestnik

Myślę, że w Pathfinderze trzeba koniecznie reaktywować galerię. Ostatnimi czasy tu i na startrek.pl pojawiło się tyle prac, że starczy przynajmniej na 3 najbliższe numery.

po 6 lat plastyka coś umieć muszę... niestety inne moje umiejętności są w opłakanym stanie, a już w szczególności matematyka. ale chyba wszystkiego mieć niemożna najwyraźniej 😀

zawsze mogę Ci coś kiedyś maznąć

mieszkając tak blisko i posiadając podobną manię aż żal byłoby się kiedyś nie spotkać XD

O spotkanie na pewno trzeba zadbać. Zgadamy się jakoś na priv lub gadu.

BTW. Twój McCoy również świetny.

MalyTraktorek
    Uczestnik

dzięki ano racja... zgadamy się jakoś. a tutaj może nie będę już dalej robiła jakiegoś spamu XD

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Spokojnie - admini czuwają ;P

Lo'Rel
    Uczestnik

jestem właśnie na ukończeniu szkoły plastycznej i w wolnych chwilach zdarza mi się tworzyć jakieś rysunki tematycznie związane z ST...

Witaj MałyTraktorku na forum, w fanklubie wielbicieli Spocka 😛 choć ja tak platonicznie tylko 🙂 masz całkiem ciekawą kreskę w rysunku. Cieszy, że trafiają do nas artystyczne duszę.

I zauważyłem, że coraz więcej u nas szanownych pań się pojawia. A to zawsze cieszy 🙂

Myślę, że w Pathfinderze trzeba koniecznie reaktywować galerię.

Myślę, że to zdecydowanie dobry pomysł.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram