Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Manul
    Uczestnik

StarWars oglądałam. Wszystkie filmy. Nawet na DVD mam. Ale nic z tego nie rozumiem, czuję się taka nierozgarnięta. Przepraszam. :blush:

lszekg
    Uczestnik

Iiiieee tam, typowy trekker. Ale o gustach się nie dyskutuje. Witamy!

Barusz
    Uczestnik

Po co oglądałaś szósty film z cyklu, skoro nie zrozumiałaś pięciu poprzednich? ;>Witam 😉

Manul
    Uczestnik

Po co oglądałaś szósty film z cyklu, skoro nie zrozumiałaś pięciu poprzednich? ;>

Witam 😉

Mój wstrętny brat wyznający filozofię Jedi mnie zmusił.

cinus
    Uczestnik

Uuu chyba się zakochałem, co za trekerka 😎 << To tylko taka mała dygresja była. Skoro już o tym mowa, to SW dużo łatwiej zrozumieć, jeśli by się zagłębić w gry takie jak KOTOR. Mi pomogło 🙄

Dzikowy
    Uczestnik

Ale co tu do rozumienia? Gadżety i komiksy wystarczy kupować 😛

Jamjumetley
    Uczestnik

Oj - już tak nie demonizujcie Gwiezdnych Wojen. Wiadomo, że Trekowi do pięt nie dorastają, ale też można się przy nich dobrze bawić ;)Cześć Manul! Miłych chwil na forum życzę.

Lo'Rel
    Uczestnik

Na powitanie lepiej byłoby dopisać jeszcze, że ENT jest fenomenalny, TOS beznadziejny, podobnie DS9; TNG szaleje akcją, a VOY wymiata.

Dzikowy, nie prowokuj 😛

Witaj w szeregach Manul.

MalyTraktorek
    Uczestnik

Witam wszystkich ^^

dopiero zarejestrowałam się na forum więc pierwsze co zrobię to może przedstawię się wszystkim mówiąc co nieco o sobie.

co do Star Treka może brakuje mi jeszcze doświadczenia i wiele jeszcze przede mną ale się edukuję. na Treka w ogóle natknęłam się parę dobrych lat temu... ale jako że byłam wtedy jeszcze bardzo młoda nie zwróciłam na to szczególnej uwagi i dopiero jakieś 2 lata temu obejrzałam świadomie swój pierwszy odcinek był to TOS "the naked time" co oczywiście spowodowało że mam niesamowity sentyment do tego odcinka...

obecnie cały TOS widziałam dwa razy a niektóre odcinki więcej i powolutku oglądam sobie TNG... niestety czasu mało.

poza tym jestem właśnie na ukończeniu szkoły plastycznej i w wolnych chwilach zdarza mi się tworzyć jakieś rysunki tematycznie związane z ST... jeśli to kogoś interesuje:

http://fc03.deviantart.net/fs50/f/2009/291...lyTraktorek.jpg

http://fc09.deviantart.net/fs50/f/2009/305...lyTraktorek.jpg

http://fc00.deviantart.net/fs50/f/2009/311...lyTraktorek.jpg

http://fc03.deviantart.net/fs51/f/2009/308...lyTraktorek.jpg

mam nadzieję że mimo mojego dość dziwacznego i niekiedy chaotycznego rozumowania i działania oraz niesamowitej skłonności do sklerozy zabawię na tym forum dość długo bo jestem naprawdę zainteresowana tematem.

Barusz
    Uczestnik

Łał, naprawdę masz talent. Witaj wśród nas, fanka Spocka znajdzie tu niejedną bratnią duszę 😉

fluor
    Klucznik

Witamy 🙂

Manul
    Uczestnik

Ojejku! Młode pokolenie nam rośnie! I to utalentowane!Witaj Mały Traktorku.Jeżeli kochasz Spocka to będziesz na tym forum pod specjalną ochroną jego "szalonego nieoficjalnego fanklubu", więc nic się nie bój XD

Eviva
    Uczestnik

Łał, naprawdę masz talent. Witaj wśród nas, fanka Spocka znajdzie tu niejedną bratnią duszę 😉

Stanowczo tak. Jedną masz już we mnie, Traktorku 😎

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Traktorku! Fajnie, że do nas wpadłaś. Obrazki na prawdę przyjemne. Jedyne obrazki trekowe jakie ja rysuję, to Enterprise, logo Starfleet i Klingonów - w kółko jedno i to samo, w zeszytach podczas nudnych wykładów :PDo zobaczenia w dyskusjach.

Stanowczo tak. Jedną masz już we mnie, Traktorku 😎

A kolejną we mnie i również się witam. 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 196 do 210 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram