Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Aquenral
    Uczestnik

Hej, ho cześć i czołem! Z Bastionu, racja? 😀

Miłych chwil spędzonych na forum. Obyś został na dłużej.

Tak, rzeczywiście z Bastionu.

A żeby było jeszcze śmieszniej, znalazłem link do tego forum na Twoim profilu na Bastionie :>

Jamjumetley
    Uczestnik

A żeby było jeszcze śmieszniej, znalazłem link do tego forum na Twoim profilu na Bastionie :>

Trzeba się reklamować... nawet na obcym terrytorium 😉

Romek 63
    Uczestnik

Znalazłem się tu przez przypadek, bo jestem zapalonym fanem Gwiezdnych wojen, a z Trekiem mam mało wspólnego, jednak uznałem, że zawsze warto sobie poszerzyć horyzonty. Jestem szefem legnickiego fanklubu Gwiezdnych wojen, a fanem odległej galaktyki od roku 2001.

Poza wyżej wspominanymi, jestem fanem seriali Battlestar Galactica (a także Carpici), The 4400, Lost, House i zamierzam wziąć się za V, Flash-Forward i Fringe. Poza tym uwielbiam klasyki kina sci-fi: Alien, Predator, Terminator, Matrix.

Wszystkie te filmy są fajne ale Star Trek z nich wszystkich najlepszy 😀 Tylko, że zrozumienie tego przychodzi z wiekiem... 😉

perekel
    Uczestnik

Dzien dobry, jestem troche nowy, a troche stary: juz tu kiedys bylem, ale jakis czas temu. Teraz, mam nadzieje, bede na forum czestym gosciem. 🙄

fluor
    Klucznik

Też mamy taką nadzieję 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć perekel! Dyskutuj, udzielaj się, komentuj. Im nas więcej tym lepiej 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Witamy i zapraszamy do zabierania głosu w wielu dyskusjach. W tych poważnych i tych trochę mniej też 🙂

Aquenral
    Uczestnik

Witam jako ostatni witany :>

Liquid
    Uczestnik

Witam wszystkich po bardzo długiej nieobecności. W miarę możliwości postaram się na nowo zintegrować z kolektywem forum.

Jamjumetley
    Uczestnik

Hej!Nie będzie trudno się zintegrować 😉

Witam!

Pochodzę z Łodzi. Atmosfera sci-fi otaczała mnie w domu od małego. Voyagera widziałam zdaje się w wieku lat siedmiu, DS9 chyba dziewięciu. O Enterprise nie wspomnę, bo to całkiem niedawno. Ale dopiero obejrzenie kilku odcinków The Original Series miesiąc temu wciągnęło w korytarz podprzestrzenny do uniwersum Star Trek.

Postanowiłam więc przyłączyć się do grupy ludzi, którzy będą mogli mi towarzyszyć w mojej wędrówce przez Galaktykę...

Pozdrawiam,

Archarachne

fluor
    Klucznik

Witamy, czuj się jak u siebie 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Atmosfera sci-fi otaczała mnie w domu od małego.

Hehe... To podobnie jak w moim przypadku. Witaj!

Lo'Rel
    Uczestnik

A u mnie nie, "weź wyłącz tych quarków", no może poza moim bratem który też treka lubi i drugi, który go toleruje. Ale mama... masakra :PWitaj, oficjalnie 😛 Archarachne

U mnie to tata jest wieloletnim fanem Gwiezdnych Wojen, więc na córkę pewnie coś przeszło genetycznie... jednak w inną stronę :P. Dzięki za powitanie 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram