Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Siemanko Lakme, toż Ty z volkańskiej braci? Fajnie 🙂 E tam, teraz Romulanie to sobie mogą pociągać sznurki przy budowie nowych gmachów na nowym Romulusie 😛

Jamjumetley
    Uczestnik

E tam, teraz Romulanie to sobie mogą pociągać sznurki przy budowie nowych gmachów na nowym Romulusie 😛

Vulkanie w sumie też 😀

Lakme
    Uczestnik

BTW: jak tam Twoje uszy?

Gdy ostatnio sprawdzałam były szpiczaste

Vulcans are well-known as the intellectual puppets of this Federation.

Says who ?

Siemanko Lakme, toż Ty z volkańskiej braci? Fajnie

Live long and prosper my brothers

E tam, teraz Romulanie to sobie mogą pociągać sznurki przy budowie nowych gmachów na nowym Romulusie

Logicznie dla nas było by nie zaczynać tematu "nowych" ... ;D

Vulkanie w sumie też

my point...

Lo'Rel
    Uczestnik

Vulkanie w sumie też

No kurde, fakt... 😛

Lakme
    Uczestnik

No kurde, fakt... 😛

;D ;D ;D

Nie przejmuj się, my przynajmniej mamy wybraną pod kolonię planetę.

Jamjumetley
    Uczestnik

Vulcans are well-known as the intellectual puppets of this Federation.

Says who ?

Says Ambasador Klingoński w Star Trek IV 😉

Lakme
    Uczestnik

Says Ambasador Klingoński w Star Trek IV 😉

No i wszystko jasne... he is jealous !

Lo'Rel
    Uczestnik

Nie przejmuj się, my przynajmniej mamy wybraną pod kolonię planetę.

Znaczy się Wy 🙂 Lo'Rel jest rodowitym Trillem 😛 Mam plamki i jestem z nich dumny! 😛

Lakme
    Uczestnik

My apologize

Zmylił mnie avatar

Aquenral
    Uczestnik

Czołem.

Znalazłem się tu przez przypadek, bo jestem zapalonym fanem Gwiezdnych wojen, a z Trekiem mam mało wspólnego, jednak uznałem, że zawsze warto sobie poszerzyć horyzonty. Jestem szefem legnickiego fanklubu Gwiezdnych wojen, a fanem odległej galaktyki od roku 2001. Star Treka widziałem bodajże dwa lub trzy filmy pełnometrażowe (w tym Gniew Khana oraz obraz J. J. Abramsa, który frakkin' mi się spodobał) oraz kilka odcinków z różnych serii (ostatnio, dla poprawienie humoru, oglądam TOS na TV PULS). A nuż się wciągnę, co mi tam.

Poza wyżej wspominanymi, jestem fanem seriali Battlestar Galactica (a także Carpici), The 4400, Lost, House i zamierzam wziąć się za V, Flash-Forward i Fringe. Poza tym uwielbiam klasyki kina sci-fi: Alien, Predator, Terminator, Matrix.

Tyle o mnie, mam nadzieję, że nie zbluzgacie fana innego uniwersum. Więcej informacji o mnie (mój weblog) tutaj. Long live and proser - tak się u Was mówi, prawda?

lszekg
    Uczestnik

No co ty. Tutaj wszyscy jesteśmy braćmi ;> A tak na poważnie, witam i życzę.. sukcesów?

Piotr
    Klucznik

Aquenral, nie jesteś tu pierwszym fanem SW (poprzedni są ciągle cali i zdrowi ;> ), i pewnie nie ostatnim. Więc bez obaw. Wzajemna wrogość obu fandomów to stereotyp. My też lubimy SW.Witaj na forum.

fluor
    Klucznik

Witamy, rozgość się proszę 🙂

Aquenral
    Uczestnik

(...) Wzajemna wrogość obu fandomów to stereotyp. My też lubimy SW.

Witaj na forum.

Ależ ja wiem, że to stereotyp i sam osobiście staram się go zwalczać, zresztą jak wszystkie stereotypy :>

Dzięki za powitanie, rozejrzę się po forum i postaram się wnieść coś konstruktywnego 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Hej, ho cześć i czołem! Z Bastionu, racja? :DMiłych chwil spędzonych na forum. Obyś został na dłużej.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 151 do 165 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram