Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Cześć - jestem nowy

Cześć - jestem nowy

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 626 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Coen
    Uczestnik

Ja widziałem ją również i jest ładniejsza od Twojego avka 🙂

Romek 63
    Uczestnik

To ja Ci się już znudziłam, czy może rozczarowałeś się, zobaczywszy moja facjatę? Ci mężczyźni, żadnemu nie mozna ufać.

Ależ co Ty Eviva ! W żadnym wypadku :wub: Ja tylko się obawiałem że zrobiłem fo pa myląc kobietę z mężczyzną :blush:

Ależ narobiłem zamieszania tym jednym nieopatrznym postem 😮

Jedi Nadiru Radena także witam, aczkolwiek odniosłem wrażenie, że to jakiś stary znajomy wielu forumowiczów, więc na pewno nie czuje się tu opuszczony i niezauważony

He he, wszystko jest możliwe... jeśli ktoś zagląda na starwarsowe stronki.

Warsie! Szykować stosy!

Stos, phi! Jeden Force Push i po ogniu, hehe.

Chyba.

Zarathos
    Uczestnik

To będzie Trekowy stos. Działający w oparciu o magiczną wiązkę z cudownego deflektora.

Zuza
    Uczestnik

To będzie Trekowy stos. Działający w oparciu o magiczną wiązkę z cudownego deflektora.

Czyli nici z pieczenia kiełbasek?

Eviva
    Uczestnik

Ależ co Ty Eviva ! W żadnym wypadku :wub: Ja tylko się obawiałem że zrobiłem fo pa myląc kobietę z mężczyzną :blush:

Ależ narobiłem zamieszania tym jednym nieopatrznym postem 😮

Hihi, to był tylko zart 😀 A trochę zamieszania jeszcze nigdy nie zaszkodziło.

Ja widziałem ją również i jest ładniejsza od Twojego avka 🙂

Wow! Dzięki 🙂

Jamjumetley
    Uczestnik

Witaj Jedi Nadiru Radena! Fajnie, że wziąłeś się za ogladanie Star Trek. Przynajmniej będziesz mieć moralne prawo do ewentualej krytyki 😉

My nie tacy źli... Szybko się przekonasz, że Trekkies i Warsies to tak naprawdę Starsies 🙂

Czyli które cząstki tym razem wytworzymy? 😀

fluor
    Klucznik

Jamjumetley: a może midichloriany? 😉

The D
    Uczestnik

Ja głosuję na bajorańskie Jaskinie Ognia 😉

Lakme
    Uczestnik

Jako nowy nabytek witam się serdecznie i proszę o przyjęcie w szeregi Federacji. 🙂

fluor
    Klucznik

Przyjęcie do Federacji wymaga bodajże 50-letniego okresu stabilnych rządów i spełnienia kryteriów kopenhaskich czy czegoś takiego... ale możemy pomyśleć o przyspieszonej ścieżce asymilacji 😉

Piotr
    Klucznik

Witaj na forum, Lakme. Po co Ci Federacja? Wszyscy wiedzą, że to Romulanie pociągają za sznurki. ;>

Lakme
    Uczestnik

Przyjęcie do Federacji wymaga bodajże 50-letniego okresu stabilnych rządów i spełnienia kryteriów kopenhaskich czy czegoś takiego... ale możemy pomyśleć o przyspieszonej ścieżce asymilacji

50 lat powiadasz - hm...

Co do przyspieszonej asymilacji - Jestesmy otwarci na obustronnie korzystne pertraktacje.

Z jednym wyjatkiem - braku, z waszej strony planu em.. jak by to dyplomatycznie ująć ... zrobienia z nas osób nieprzerwanie pracujących za wikt i opierunek.

Po co Ci Federacja? Wszyscy wiedzą, że to Romulanie pociągają za sznurki

Tak im się wydaje 😀 ponieważ {&^%^&} ... Red Alert ! Information classified !

Eviva
    Uczestnik

Witaj, Lakme. Nie wierz romulańskiej propagandzie - Wolkanie zawsze mają ostatnie słowo. BTW: jak tam Twoje uszy?

Jamjumetley
    Uczestnik

Cześć Lakme! Baw się dobrze na forum!

Witaj, Lakme. Nie wierz romulańskiej propagandzie - Wolkanie zawsze mają ostatnie słowo. BTW: jak tam Twoje uszy?

Vulcans are well-known as the intellectual puppets of this Federation. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 626 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram